Wednesday, 27 January 2016

Follower berkurang?

Follower berkurang.. Ermmm.. sedihnya.. maafkan ejulz k.. lama dah x update.. semenjak laptop yg kian uzur menjadi punca utama ejulz kurang berblog n bw.. rindu nak bw mcm dulu2.. internet laju n lancar je.. skang ni, ermmm.. internet ok tp laptop pulak bermasalah.. bila klik link mesti keluar iklan je..


Thursday, 31 December 2015

Hujan Oh Hujan..

Pagi2 dah meredah hujan ke tempat kerja.. Bagi mencari rezeki utk family n bakal keluarga yg akan dibina, ejulz gagahi jua.. cewahhhh.. Ermmm. No idea nk buat entry pagi ni.. Buat entry guna hp je. Laptop terkena virus vampire.. terlalu bahaya.. hehee. Maaf ejulz dh lama x jejak kaki kat blog k0rang.. setiap kali ejulz klik link nk ke blog k0rang, iklan yg keluar.. kene bunuh dulu vampire2 yg ada ni..

"Hidup ini harus ada KEPERCAYAAN, jika tiada KEPERCAYAAN maka musnahlah segalanya.."




*Untuk Si Lala, kmk maok ktk tauk, dlm ati tok ada ktk sorg jk.. Semua kenangan biarlah sebagai kenangan. Yg plg pnting masa depan yg bakal dilalu. Kmk syukur glak2 dpt knl ngn ktk..




Tuesday, 29 December 2015

Koleksi Gambar APERTURE SQUAD ARTWORK

Antara koleki gambar-gambar kawen yang kami ambil.



Cover Photo




Dan beberapa gambar lain di page kami. Like page kami jika sudi --> APERTURE 






Tuesday, 1 December 2015

Mini Giveaway by Myra & Ina

Ejulz join.. ^_^


klik banner

Syarat Penyertaan

1. Follow blog  Ina.
2. Wajib follow Instagram (jika ada) @flowery.dot
3. Like fanpage 




Senarai Hadiah

Sweatshirt 2x di Flowery.dot


 Shawl Hanis Zalikha 2x


Crispy choco jar 2x



Necklace 2x di flowery.dot





Pemilihan Pemenang

Blog;
Top Refferal & Random


Instagram; 
1. Like paling banyak
2. Tag paling banyak
3. Random

* Jika peserta melebihi 100 orang, hadiah akan ditambah

Monday, 23 November 2015

Blog berhabuk, ejulz tak tau nak kata apa..

Last entry 27 NOV 2015.. Perghhhh!! dekat nak sebulan blog berhabuk.. sory ek kalau ada yg selesema ikabat habuk yg tebal kat sini.. hehe.. akibat bz yg melampau.. kalau x bz pun penat balik kerja.. x sempat nak 'kemas' blog ni.. Hujung minggu? ermmm.. mcm dah xde istilah hujung minggu.. cuti pun dihabiskan dengan aktiviti2 partime job ambik gambar..

Last entry tu ejulz minta maaf sangat2 kepada peminat2 minyak angin aromaterapi ni. Ejulz tak dpt nak jual dulu sebab harga naik tinggi sangat. Ejulz dpt stok ni dari Indonesia. Supplier dari Indonesia bgtau dia x dapat nak letak harga lama sebab kejatuhan matawang Malaysia. Bila dia bawa duit kita ke sana, diorang rugi.. Ermmm.. Sebab tu ejulz ambik keputusan berhenti jual dulu buat sementara waktu..

Malam ni nak merajinkan diri BW dan join GA/Segmen/Contest.. ^_^





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...