Tuesday, 23 August 2016

Yeayyyyy!! Hadiah dah sampai..



Alhamdulillah.. Barang dah sampai. Terima kasih Mieza




Segmen 12 Jam Bloglist #22 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 23 Ogos 2016, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #22 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2016.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Tempahan Fresh Care Minggu Ini

Kepada yang berminat untuk order Minyak Angin Aromaterpi Fresh Care, sila buat tempahan dan pembayaran sebelum 25 Ogos 2016 k. Stok akan dipos pada 29 Ogos 2016.


Sakit & Kembung Perut / Senggugut???


‪#‎FreshCare‬ mampu membantu mengurangkan sakit ketika perut masuk angin ataupun senggugut. Setiap wanita harus milikinya!
Boleh digunakan untuk anak-anak yang mengalami kembung perut tetapi perlulah dalam pengawasan ibubapa.



SMS ejulz 0168500565
*Jangan whatsapp buat masa ni sbb hp ejulz masih rosak.. harap maaf k..






Monday, 22 August 2016

Kesinambungan Saya Bukan Robot / I'm Not A Robot

Perghhhh tajuk.. hehehe.. Kesinambungan tajuk Saya Bukan Robot / I'm Not A Robot ejulz nak tanya sikit kat korang.. masa korang komen entry ejulz ada keluar x mintak pengesahan bukan robot ni?

Bukan apa, ejulz x suka benda ni.. leceh orang nak komen.. kalau kat blog ejulz pun mintak pengesahan ni bagitau k.. tq..


Jom tempah Minyak Angin Aromaterapi FRESH CARE sekarang..

Image result for tempah segera





Sunday, 21 August 2016

Alhamdulillah Rezeki : Pemenang GA Follow dan Like MY



Senarai hadiah :

Senarai Hadiah Giveaway Follow dan Like MY

Senarai Hadiah Giveaway Follow dan Like MY

Senarai Hadiah Giveaway Follow dan Like MY



Alhamdulillah.. Rezeki pertama setelah lama menyendiri dari dunia blog.. hehehe
Rezeki isteri la jawabnya.. Seronok la Si Lala dpt ni nanti.. heheee

Terima kasih Mieza.. Jom follow blog dia k..







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...