Friday, 30 January 2015

Minyak Angin Aromaterapi terbaek dari ladang..

Assalamualaikum.. Terima kasih kat korang kerana sudi singgah n baca blog ejulz yang tak seberapa ni.. Terima kasih jugak kepada follower2 baru yang sudi follow ejulz.. Ermmm. Tak tau nak cerita apa kat korang. Hari ni kerja macam biasa.. ok.. bos siap belanja makan lagi. hehe. cuaca panas.. Alhamdulillah.

Ermmm.. ni nak habaq kat korang semua pasal produk yg ejulz jual.. kalau berminat boleh whatsapp ejulz terus k.. hehe

Minyak Angin Aromaterapi pelbagai aroma..



 Tolong klik SINI dan SINI..









Thursday, 29 January 2015

Mini Giveaway by Syira Lokman


Klik banner jika nak join..

Mini Giveaway By azhafizah.com


Klik banner jika nak join k..



Stress - Hentak kepala ke meja

Oleh kerana stress xda idea nak update blog, seorang blogger menghentar kepada ke meja sehingga berdarah.  Mengejutkan apabila mulut terbuka ketika tidak sedarkan diri.. 

haHaa.. begitulah rupa seorang blogger yang kehabisan idea untuk updated blog.. hehe.. Ejulz pun lebih kurang camtu jugak.. 

Idea.. awak kat mana? Idea.. awak kat mana?

heHee..


Wednesday, 28 January 2015

Senarai Pengomen Tegar Mei hingga Disember 2014 dan Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2014

Pengomen Tegar Mei 2014
Bil
Blog
Jumlah
Komen
1.
11
2.
4
3.
4
4.
3
5.
2
6.
2
7.
2
8.
2
9.
2
10.
2

Pengomen Tegar Jun 2014
Bil
Blog
Jumlah
Komen
1.
7
2.
6
3.
1
4.
1
5.
1
6.
1
7.
1
8.
1
9.
1
10.
1

Pengomen Tegar Julai 2014
Bil
Blog
Jumlah
Komen
1.
18
2.
5
3.
5
4.
5
5.
4
6.
4
7.
4
8.
3
9.
3
10.
3

Pengomen Tegar Ogos 2014
Bil
Blog
Jumlah
Komen
1.
6
2.
3
3.
2
4.
1
5.
1
6.
ciknadrahismail
1
7.
1
8.
1
9.
1
10.
1

Pengomen Tegar September 2014
Bil
Blog
Jumlah
Komen
1.
5
2.
3
3.
2
4.
2
5.
2
6.
2
7.
2
8.
2
9.
2
10.
2

Pengomen Tegar Oktober 2014
Bil
Blog
Jumlah
Komen
1.
3
2.
3
3.
2
4.
2
5.
2
6.
1
7.
1
8.
1
9.
1
10.
1

Pengomen Tegar November 2014
Bil
Blog
Jumlah
Komen
1.
5
2.
2
3.
2
4.
1
5.
1
6.
1
7.
1
8.
1
9.
1
10.
1

Pengomen Tegar Disember 2014
Bil
Blog
Jumlah
Komen
1.
5
2.
3
3.
2
4.
1
5.
1
6.
1
7.
1
8.
1
9.
-
-
10.
-
-

Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2014

Bil
Blog
Jumlah
Komen
1.
116
2.
43
3.
36
4.
23
5.
23
6.
23
7.
18
8.
14
9.
13
10.
12


#Ejulz nak ucapkan ribuan terima kasih di atas sokongan abang2, kakak2, adik2 dan sahabat2 sekalian..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...