Wednesday, 29 July 2015

Aidil Fitri 2015

Dah nak penghujung Syawal ni baru nak update gambar raya.. hehe..


Ni belum cukup korum lagi.. ada yg xda di pagi raya.. Abang ipar keje pagi tu.. kesian..

Saat yang ditunggu2 anak2 buah semua.. hehe.. Kopek duit paksu.. tggu gaji 25/8.. hehe. Tapi xpe, paksu harap anak2 buah paksu semua hepy selalu.. Belajar rajin2..











Video Raya 2015 :




Wednesday, 15 July 2015

Doa Buat Sahabat..

Ya Allah, Kau berikanlah kekuatan kepada sahabatku yg dikhabarkan terlibat dalam kemalangan.. Semoga cepat sembuh sahabat..

*Doakan untuk sahabat ejulz k. Hanya mampu berdoa dari jauh..




Tuesday, 7 July 2015

Ramadhan Pergi

Sedar x sedar dah nak hampir penghujung Ramadhan.. X lama lagi nak sambut raya pulak. Semalam kawan lama ajak teman dua g shopping raya. Tahun pertama dia beraya bergelar suami.. Jangan tanya ejulz bila pulak nak raya bergelar suami. Hehee.. Doa2kanlah utk ejulz k.

Masa teman dia g shopping tu teringin jugak nak beli brg2 raya tp rasa xda semangat nak shopping. Hehe. Mungkin xda yg bkenan di mata kot. Dengan usia dah meningkat ni baju2 raya mcm dh x penting. X macam dulu2.. Raya je mesti nak baju baru. Hehe. Tapi sepasang baju melayu baru wajib ada la. Hehe. Skang ni lbh fikirkan duit2 raya utk anak2 buah.. suka tengok diorang hepy..

Semoga Ramadhan ini lbh baik dari Ramadhan sblmnya. Semoga ibadah2 diterimaNYA..





Monday, 6 July 2015

Pandangan Singapura Di Atas Kejatuhan Ringgit Malaysia (RM)

Video ni ejulz jumpa kat FB.. Harap2 RM cepat pulih.. Nak tengok video? Klik SINI..


* Tengah mencari kereta Kelisa.. Kalau ada kawan2 area Kuching nak jual boleh roger k.. ^_^







Sunday, 5 July 2015

Saya Nak Kad Raya Dari EJULZ!!!

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan..

Sempena Perayaan Hari Raya Aidilfitri yang akan menjelang tidak lama lagi, ejulz nak bagi kad raya kepada rakan2 blogger semua.. Siapa nak? Ok, kalau nak senang je..

1. Buat satu entry bertajuk "Saya Nak Kad Raya Dari EJULZ!!!
2. Letak banner blog ejulz kat entry dan lekat sekali link segmen ni
3. Follow blog ejulz
4. Like page EjulzBlogshop
5. Bagi nama, alamat dan link penyertaan ke inbox/message page EjulzBlogshop
6. Letak Link penyertaan ke kotak komen entry ni SAHAJA

*Insyaallah, ejulz akan pos pada 6 Julai ejulz akan pos kepada mereka yang bertuah.. Hanya kepada blogger2 Malaysia SAHAJA, bagi memudahkan proses pengeposan.. tq

Tamat : 5 Julai 2015, jam 6.00 petang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...