Thursday, 22 February 2018

A SFRNFZL Giveaway


Harini ejulz nak join GA ni.. 

Jom Join ramai2.. hehehe

Saya suka berblogging kerana dapat berkenalan dengan blogger2 yang mempunyai banyak latar belakang dan pengalaman yang tersendiri.. Melalui rakan2 blogger ni ejulz dapat banyak info.. info isu semasa.. info produk2 terkini.. infor tempat2 menarik.. dan banyak lagi.. hehe


Yaeyyyy.. Menang GA Pokcikblogger

Alhamdulillah.. Hadiah pertama untuk tahun 2018.. Harap dapat banyak hadiah dari rakan2 blogger tahun ni.. hehehe

Pokcikblogger nak bagi ni


Tak sabar nak tunggu minyak sampai.. hehe

Jom follow blog Pokcikblogger.. Klik SINI



Thursday, 15 February 2018

Minyak Gonggang Giveaway By Pokcikblogger


Kalau nak join boleh klik banner kat atas ni.. rugi x join.. ejulz join sebab ejulz ada masalah kulit jugak.. mudah2an kalau dapat minyak ni boleh membantu dengan kuasaNya.. amin


Apa lagi.. jom kita meriahkan GA ni.. ^_^







Dr Amalina Bakri Dedah 4 'Rahsia' Mudah Untuk Fasih Berbahasa Inggeris

Image result for amalina bakri 2004

Siapa tidak kenal dengan NUR AMALINA CHE BAKRI anak kelahiran negeri Kelantan tapi menetap di Johor ni. Gadis cerdik yang cemerlang dalam SPM yang kini telah bergelar seorang doktor. 

Dr. Amalina baru-baru ini berkongsi tips2 untuk fasih berbahasa Inggeris. Beliau menyarankan agar pengguna twitter yang ingin mahir berbahasa inggeris agar add https://twitter.com/thealphafoxtrot di twitter kerana beliau adalah cikgu bahasa inggeris.

1. Perlu ada keyakinan dalam diri untuk berbahasa Inggeris di khalayak ramai

2. Berkomunikasi melalui media sosial untuk menghubungi rakan di luar negara. Antara teknik yang sangat bagus!

3. Tonton program TV dan filem Inggeris, dengar muzik dan praktik Bahasa Inggeris. Ianya sangat membantu!

4. Step terakhir adalah untuk kita berlatih dan terus berlatih! Dekatkan diri dengan rakan-rakan yang fasih dalam berbahasa Inggeris.



Image result for amalina bakri kejayaan

Image result for amalina bakri kejayaan

Semoga bermanfaat kepada kita semua.. Terima kasih Dr. Amalina..



Wednesday, 14 February 2018

Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana

Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana

Jom kita ramai2 join GA ni..

Harap2 dapat la totebag ni untuk hadiah kat wife.. hehehe



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...