Sunday, 31 August 2014

Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Dah lama rasanya ejulz dah x buat GA.. Kali ni ejulz nak buat satu simple GA.. Apa  yang perlu di buat?

1. Terbuka kepada BLOGGER MALAYSIA sahaja. (Bagi memudahkan urusan penghantaran hadiah)

2. Follow blog ni dan blog http://ejulz-blogshop.blogspot.com/ 


4. Klik SINI dan SINI.

5. Buat satu entry bertajuk "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz"

6. Masukkan dua gambar di bawah dan link ke entry ni.




7. Tag sekurang-kurangnya dua (2) kawan anda dan pastikan mereka tahu.

8. Lepas dah buat semua kat atas, tinggalkan link entry anda ke kotak komen entri GA ni k.


PEMENANG BERTUAH AKAN MENDAPAT :

- 1 DOZEN MINYAK ANGIN AROMATERAPI SAFE CARE BERNILAI RM85

- 1 DOZEN MINYAK ANGIN AROMATERAPI FRESH CARE BERNILAI RM 65


TAMAT PADA 31 OGOS 2014






Saturday, 16 August 2014

Ketagih 'Loom Bands'

Ketagih LOOM BANDS. Apa itu Loom Bands? hehe.. Jom tengok gambar Loom Bands..


Tadaaaaa.. Ini la Loom Bands.. hehe


Banyak design2 gelang getah yang menarik dapat direka..






Kalau nak beli, terjah blog ni http://eymasu.blogspot.com/


Nak berhujung minggu bersama loom band jap.. hehe ^_^


Saturday, 9 August 2014

PENIPU Jual phone





Bila terbaca kes2 camni, teringat ejulz kene tipu semasa beli Iphone mini yang murah satu ketika dulu.. hehe.. Pada masa tu ada promosi kat tengah2 bulatan Alamanda, Putrajaya.. Tak pernah terfikir penipu2 ni boleh sewa tapak kat tempat macam tu.. Bila ada problem kat phone, pergi kat alamat yang diorang bagi di  lowyat.. Sekali pergi sana, memang ramai yang cari tmpt tu.. Rupa2nya tu kedai orang lain.. ermmm.. berhati2 kalau beli gajet ni k..




Jemput follow Instagram Ejulz.. hehe. http://instagram.com/asrul_harfan


Review - Syahoney Kitty Shoppe

Jom dapatkan barang2 comel kat sini.. Pelbagai pilihan terutama untuk anak2 tersayang.. ^_^


Jam tenggek HELLO KITTY


KITTY Gear Cover / Handbrake Cover


Dan pelbagai lagi barangan KITTY


Berminat? Nak tengok lain2 produk KITTY? PM SINI..






Monday, 4 August 2014

Kad Raya Ke-3 - /mawarberduri4147.blogspot.com

Terima kasih Afiqah sebab sudi bagi kad raya.. ^_^

http://mawarberduri4147.blogspot.com/





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...