Thursday, 27 August 2015

Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com

Ternampak Giveaway di belog Mardiahdiana .. Nak join.. hehe




Sempena bulan Ogos, bulan kemerdekaan ini, Mia nak buat Giveaway Merdeka 2015 yang simple. Hadiahnya berupa 18 Fridge Magnet Ringgit Malaysia. Ole-ole dari Kelantan.


Tanggal 31 Ogos 1957. Merdeka!! Merdeka!!

Jom join giveaway ini... syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 31 Ogos 2015.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan akan diumumkan pada 3 September 2015.

nak join giveaway ini, sila klik pada banner..

Nak Promote Bisnes Rakan..

Color Mug Reunion 2nd Batch SRKSIT (UPSR1995).
Sekali lagi tempahan mug untuk projek reunion! Kali ini dengan design yang cukup elegan dan bertambah menarik apabila dipadankan dengan mug yang berwarna-warni. Harmoni bukan?
Anda semua ada projek reunion sendiri? Perlukan cenderahati yang menarik seperti yang tertera pada gambar? Cenderahati Akamika Gift adalah jawapan kepada anda!
Hubungi kami untuk tempahan sekarang di talian :
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)
017-3722584 akamikagift (sales person 1)

ATAU
0111-22246163 akamikagift (sales person 2)
0111-22246163 akamikagift (sales person 2)
0111-22246163 akamikagift (sales person 2)

ATAU
(Cawangan seksyen 19 -HQ)
03-55410622 - No. Pejabat -

&
011-37676810 Niefa (sales person 3)
sms/call/whatsapp - Office Hour only (10.00 am - 6.00 pm)
ANDA BERMINAT JADI AGEN KAMI?
Hantarkan email ke :
*akamikagift07@gmail.com
*akamikagift08@gmail.com

Perlu cenderahati? Ingat kami, Cenderahati Akamika Gift!

 

 


 

Wednesday, 26 August 2015

Nak tolong promote bisnes rakan blogger jap..

Assalamulaikum dan salam sejahtera kepada rakan2 blogger semua.. harap semua sihat hari ni.. Jerebu agak teruk di Kuching setakat ni.. Ok, sebenarnya ejulz nak tolong promote sikit bisnes rakan blogger ni.. Tolong setakat yang termampu je.. Ejulz doakan agar semua kawan2 ejulz, rakan2 blogger dimurahkan rezeki.. Amin..

Ok, rakan blogger ejulz ni menjual iphone,samsung,oppo,phone case dan etc. Nak tau lebih detail boleh singgah di blog beliau k..

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

Boleh jugak follow IG beliau : @nurnasuha96_

Tak pun whatsapp je dia k : +60196117811






Thursday, 20 August 2015

Pilih Jangan Tak Pilih

Insyaallah kalau ada rezeki lebih nak beli Axia.. Kereta mampu milik. Tp masih dalam dilema nak pilih.. Nak Standard @ Special Edition.. Sebab kawan bgtau Advanced x dapat full loan.. Ermm.. Warna pulak? Xtau nak pilih warna apa..


 
 

 

 

 

Wednesday, 19 August 2015

Lantai Cilik Musim Ke-3

Lantai Cilik adalah program realiti tv inisiatif Jabatan Kebudayaa dan Kesenian Negara dan kerjasama RTM.. Program ini mengetengahkan bakat2 muda 12 tahun ke bawah dalam seni tarian kebudayaan. Jom saksikan program ini pada hari Sabtu, Jam 4.00 petang di TV2..

Ni video persembahan anak buah ejulz..


 

Video x berapa clear.. Nak tengok siaran ulangan sabtu ni.. hehe

Doakan anak buah ejulz berjaya k.. Berjaya dalam tarian yg diminatinya dan berjaya dalam UPSR tahun ni..


*Bagi yang berminat nak tau Tone Plus lebih detail, boleh whatsapp ejulz k.. 0168500565






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...