Thursday, 30 December 2010

AWARD Blogger Cemerlang !!Khas untuk FollowerS !!

Dapat award dari cikgu akim.. thankz bro..

Create your own banner at mybannermaker.com!




*Apa pandangan anda tentang blog Catatan Loqman Hakim?*
belog cikgu akim? Menarik, banyak info n yg paling penting x berat.. xde la tggu lame kalo bukak belog die.. heHe.. xtau nak cakap ape lagi pasal blog cikgu akim ni sbb ejulz pun baru follow die.. heHe


*Boleh ceritakan sikit pasal blog anda(Jangan lebih 100 pp)*
seb baek x lbh 100pp.. memang xkan sampai pun 100pp.. haHa.. xreti nak mengarang laa.. huHu.. oK.. nak cite sikit pasal blog kampung kameq ni ek.. belog ni telah dicreate pada 28 Mei 2009 sempena bday ejulz yang ke..... . biar laa rahsia.. heHe.. create ac je tu.. nak design xreti, nak post entri xde idea.. heHe.. 18 November 2010 barulah ejulz start berbelog ni.. rasanya cukup je tu kot.. xreti nak mengarang laa.. heHe.. kal0 ada apa2  yg nak tau pasal blog "Kampung Kameq" ni tanye je ejulz ek.. jgn malu2.. heHe :P


*Tujuan utama anda berblog?*
1.Kongsi ilmu.. ^memang ejulz xde ilmu sgt.. maksud ejulz kongsi ilmu ni adalah kongsi ape yg ejulz dh baca.. kire nak jadikan blog ni note book laa. hiHi.^ ni laa tujuan utamanya dulu.. skang dah jadi lain.. hiHi
2.Tambah kenalan..^boleh kongsi banyak benda^
3.Nak baiki cara penulisan..^penulisan ejulz teruk sangat laa.. hiHi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...