Thursday, 2 December 2010

BoliNg 20o9 daLam keNanGan..

moOd mengedit gambar datang kembali.. hehe.. toraa dtg lagii.. haHa.. pantang jumpe gmbar lame ckit.. edit terus.. ni aku nak share ngan sahabat semua kenangan boling ofis aku tahun 20o9.. kitoRang dibahagi kepada 6 kuMpulan.. muLa2 aku sePatutnya kumPulan kuning.. tp group kuning ramai sgt power main..


 dah ramai sgt aku x berpeluang laa main.. sebab setiap kump just 4 org je lelaki boleh main.. tiBa2.. (cehH!! macam suspent jek..)huhu.. soRang pegawai bagitau kumPulan dia x cukup orang.. s0, aku ape lagi join la kumpulan tu.. kumpulan Maroon a.k.a "Maroon Strike"..



kuMpulan pepeL ni kecoH je lebiH.. haHa.. kaTa oRang menang soraK laa mlm tu.. hiHi


kumpuLan oRen.. ni kumpuLan 1st boss aku..


kumPulan biRu.. ni pulak kumpulan 2nd boss aku..


dan kumpulan hiJau ni kuMpulan bosS aku sekarang..


lePas bejuang, berteriak bagai nak rak, akhirnya keputusan pun dapat laa.. ni dia JOHAN pada malam tu.. wakil kumpulan pePeL..


ni puLak dapat no.2.. dari kumPulan kuniNg yg aku tinggaLkan sebab ramai sgt yg poWer main.. heHe


daN yang mengejutKan, aku boLeh dapat no.3.. seMua macam x caye.. heHe.. aku pun x caye.. heHe


p/s: kepada member2 blogger, kal0 ada maSa terluang joM laa maiN boling. sYok gilerrr!!! aKu xde laa teror sgt.. cuma mlm tu je terlebih semangaT.. heHe..



6 comments:

  1. koh koh koh
    teringat gak waktu ni!!!
    CPK gile punye havoc!!!

    ReplyDelete
  2. hehe taniah...
    no 3
    tere la 2 :D

    bnyk nya kumpulan hehe

    ReplyDelete
  3. bro_monday: bila nk buat training boling ni?? sblm cpk buat tonemen lg.. haHa

    ReplyDelete
  4. fatin hanani: menang nasib je tu.. heHe

    ReplyDelete
  5. huhu kump. purple yg paling best...kalau x dak kump. purple game x ceria

    ReplyDelete
  6. Anonymous: buuuuuuuuuu purple 2009.. purple 2010 BESTTT!! HAHA

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...