Thursday, 16 December 2010

fRiendShip aWard..

Terima kasih diucapkan kepada abang_senin aka bro_monday diatas award yang diberikan..


Soalan cepu emas yg diberikan:
Secara jujur, amanah, bertanggungjawab dan aku jawab.. haHa


1. Apakah pendapat anda mengenai blog si pemberi award?

blog yg simple n mudah dibukak.. xde laa tersekat2 time tenet sloW.. xnak bnyk komen laa.. blog aku pun msh beginner lagi.. huHu.. tunggu laa blog aku canggih nnti.. aku komen kaw kaw punya.. heHe


2. Listkan nama² sahabat baik anda?



<+++ kawan baik sekolah tadika +++>

o_O haLamak!! xingt laa.. yang aku ingt aku ade buat persembahan tarian masa tadika.. huHu O_o



<+++ kawan baik sekolah rendah +++>

o_O meMber yg aku kenal dari seKolah rendah n still contact sampai skang: Najib, Daus n Kamri.. O_o



<+++ Kawan baik sekolah menengah +++>

o_O maSa aku kat sHoaW: Railey Rabbani.. kat tekNik Matang: genG tungGang tebalit.. hiHi O_o



<+++ kawan baik di OPIS a.k.a tempat keje a.k.a tempat belajar +++>

o_O xdapat kira sampai jari.. una kalkulator biasa pun xdapat.. guna kalkulator saintifik je dapat.. hiHi O_o



<+++ Kawan baik rambu -ramba +++>

o_O aKu xtau la maksud rambu-ramba tu.. haHahaHa.. O_o



<+++ Kawan baik di rumah +++>

o_O Zerol aka steward terlamau & Mael aka peguam negara.. haHa O_o



Rakan yang sesuai di tag adalah (jeng...jeng...jeng...)














5 comments:

  1. lydia: kal0 blh nk tag smua follower sy.. hiHi

    ReplyDelete
  2. asrol : tengkiu kerana telah menjawab dengan jayanye soklan² cepu mas tersebut!!! koh koh koh

    p/s : "rambu-ramba" tu maksudnya "bersuka-ria / joli sana sini"...koh koh koh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...