Sunday, 5 December 2010

Jom Tanam Pokok

banyak jugak laa aktiviti2 yg aku dah join tahun ni.. Antaranya "Jom Tanam Pokok".. aktiviti jom tanam pokok ni sebenarnya nak bagi kesedaran kepada org macam aku ni tentang pentingnya flora n fauna.. s0, aku join je laa.. bkn ade wat pape pun kat rumah..

mula2 aku ingat aktiviti ni di0rang nk ajar ajar n suruh kit0rang tanam pokok yg bes02 tu.. rupenya tanam anak benih je.. huhu.. tapi sebelum tu kit0rang dibawak pusing hutan simpan yg begitu banyak jenis tanaman.. aku pun dh x ingt nama2 saintifik pokok2 ni.. sampai tongkat ali pun kit0rang jumpe.. hiHi..

malas nak cakap banyak.. k0rang tenGok je laa gambar2 ni.. :)
















10 comments:

  1. terbaik asrul.. yg best tu dapat makan kambing.. :D

    ReplyDelete
  2. ai laik dis...teringat memori kite semua di dalam hutan hijau!!! bila nak pegi lagi ni??? next year kalo ada lagi program camni, ai nak folo!!! ('',)
    ai ♥♥♥ hutan!!!
    koh koh koh

    ReplyDelete
  3. haha,banyaknye gambar..bagus2..lame sikit mase nak tengok..

    ReplyDelete
  4. air terjun! cun cun cun!! suka

    ReplyDelete
  5. shuk: mmg sedap kambing aritu.. huHu

    ReplyDelete
  6. Bro_monday: pegi jgn x pegi.. jnji makan free.. haHa

    ReplyDelete
  7. jaya jr: tgk gmbr je.. xyah baca.. haHa

    ReplyDelete
  8. Anati Soki: sejuk giler air terjun tu.. segar lepas penat redah hutan.. rs nk g lagi.. huHu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...