Wednesday, 15 December 2010

Tempat2 cuci mata baeK punya!!!

aku ni sebenarnya dah xde idea nak kasi makan ini belog.. puas dah aku fikir.. pegi bertapa.. dari timur ke barat.. selatan ke utara.. x juga aku berjumpa.. dari musim durian hingga musim rambutan.. ehh!! dah macam lirik lagu je.. huHu.. straight to t point, aku nk kongsi gambar2 baek punya.. kolam yang cun melecun.. mesti yang datang kat situ pun cun melecun kan?? huHu.. paham2 je laa..

Kolam renang yang terindah di Dunia!!!

Intercontinental Hotel, Hong Kong

Burj Al Arab, Dubai

Golden Nugget, Las Vegas

Crown Towers Hotel, Taipa Island Macau

Hugh Hefner Sky Villa, Palms Hotel Las Vegas

San Alfonso Del Mar, Chile

La Casa Que Canta , Mexico

Le Meridien Hurghada: Makadi Bay , Egypt

The Biltmore Hotel, Coral Gables , FL

Blue Lagoon , Iceland

daN yang paling menarik....

??????????

p/s: haHa.. yang last skali xleh blah.. haHahaHa. jangan mare.. :P

10 comments:

  1. haha ade plak anime cite sal tuh?

    hurm mesti best kan. klu kat syurga macam mane lah ye.. mesti indah.. follow blog ni bro~

    ReplyDelete
  2. ai tertarik yam kat DUBAI tu!!! tenang je rasanye...kat CHILE tu pun cara gak, luas!!! yam ada simbol playboy...lagi power!!! koh koh koh

    ReplyDelete
  3. Masyallah, sangat cantik at first but lama-lama kita kena sedar kalau kita terlalu banyak melakukan or menubuhkan tempat maksiat, Allah akan murka, takut

    ReplyDelete
  4. eman: thankz bro.. dh xde idea laa.. letak je laa pic ni.. hHaha

    ReplyDelete
  5. bro_monday: yg last skali laa plg best.. haHa

    ReplyDelete
  6. Cik enna: sama2 laa ingat mngingati antara satu sama lain.. :)

    ReplyDelete
  7. lydia: cepat kumpol duit.. tggu nuffnang masyukk.. heHe

    ReplyDelete
  8. bukan kata dalam mimpi ja boleh gi... nak mimpi pon tak mampu kot

    ReplyDelete
  9. pN.ros: nk mimpi pun x mampu?? pn.ros blaja laa ngn ejulz ek.. raja zzzZZZZ tido.. heHe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...