Friday, 3 December 2010

YOU ARE SWEET BLOGGER LIKE CANDY

YOU ARE SWEET BLOGGER LIKE CANDY

Malam ni bukak je belog tgk laa kat shoutbox.. biasa laa ramai peminat katakn.. haHa.. (perasan je lebih). tiBe2 tgK msg adik Aien kite nie.. die kata Ejulz, u kene tag c(:” xpe r, xnak keciKkan ati die aku pun buat laa award ni.. dh laa die kecik orgnye.. heHe..



syarat2 award utk blog nanie.. simple laa wei.. budak tadika puN boleH buaT laa.. hihi :

1.koRang kene jadi follower blog si nanie (add je laa ape susah.. dgn niat baik laa.. nk kongsi pngetauan/pengalaman/ilmu daN macam2 lagi laa.. si nanie ni kata nanti die jadi follower korang jugak.. kalo die tak follow korang, bagitaw aKu.. nNti souNd die gune suara aku yg merdu nie.. hehe.. aWasS ko nanie!!! hi2)

2.letak gambar award.. apE?? xNampak?? keNe beli ceMin mata laa korang.. huhu. Mula2 aku nak copy kat page die, boleh si nanie ni sound aku “Haipp!! Nak buat apa tu? Copy & paste ya”.. rupa2nye kene click gambar dulu baru blh copy.. hehe.. satu lagi die kata jgn lupa drop comment kat N3 / shoutbox die.. itu satu ARAHAN!! hehe

3.die kata WAJIB mulakan title entry dengan nama (YOU ARE SWEET BLOGGER LIKE CANDY ).. oleh sebab wajib aku letak laa besa2 kat atas tu.. puas ati x nanie.. hehe

4.terakhir sekali, die suruh Tag 5 kawan2 blogger korang tak kisah new blogger @ professional blogger.. korang professional ker? Hhihi :P sebab tu laa aku tag korang.. 


5. Najwa


fuhhhH!! siap jugak akhirny@.. sakit pinggan duk lame sgt.. he2..

5 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...