Friday, 14 January 2011

Cara pakai sandal (kasut) dengan betul

ade org kate kal0 tgh xde idea jgn buat entri.. ejulz memang tgh ketandusan idea ni.. 2 hari dah x menconteng "kampung kameq" nih.. heHe

arini ejulz nak share ape yg ejulz dah update kat blog biro agama..

cara memakai sandal (kasut)


hadis berkenaan menerangkan tatacara hidup Rasulullah s.a.w yang boleh dijadikan ikutan dan teladan..

selaku ketua biro agama, memang ejulz rasa x layak.. dah la ilmu agama ejulz ni cetek sangat.. ilmu belum penuh di dada.. tapi disebabkan amanah yang telah diberikan kepada ejulz, ejulz cuba buat yg terbaik.. wpun nampak senang tapi nak buat sesuatu program tu bukan mudah.. harap2 idea datang malam ni, sebab nak buat aktiviti untuk biro agama..

x sabar nak tunggu AGM tahun 2011 bulan 6 nanti.. nak bersara laa pegang biro agama ni .. x larat laa..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...