Tuesday, 25 January 2011

::coNteSt kaMi pOsE cuMey::

Arini dah 25/01/2011 ke? terlupa pulak ejulz dgn contest yg bro_monday tag aritu..

ni contest dari Amni. Nak tau terjah je blog dia k..


gambar yang ejulz nak pertaruhkan:
-
-
-
-

teng tetenggggg:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

comel ke budak kaca mata tu? haHa

yang pasti,gambar kat bawah ni memang comel.. heHe

-


comel kan?

kalau nak ikutkan syarat2 tu memang ejulz x boleh menang laa.. hiHi.. seBab gambar budak kaca mata tu x comel pun.. haHahaHa

kenapa nak join contest ni? saje nak tunjuk anak2 buah ku yang comey.. heHe

kali ni nak tag:


semua yg comel2 ejulz tag ni.. heHe

7 comments:

  1. alamak.. mmg miera nk join but rasa tak boleh la sbb ada hal hari nih. :'(

    ReplyDelete
  2. thnx join....

    huuuhhu..

    byk btol pix nyee..

    ehhhehe..

    goodluck....

    amni follow sni..

    (^_____________________^)

    ReplyDelete
  3. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kajang Pak Malau kajang berlipat,
    Kajang hamba mengkuang layu,
    Dagang Pak Malau dagang bertempat,
    Dagang hamba Tumpang lalu

    good luck aku ucapkan..... tapi rasanya mmg patut menang punnnn... best bila baca

    ReplyDelete
  4. koh koh koh
    terbaik lah....('',)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...