Sunday, 30 January 2011

Hujan Oh Hujan!!

Assalamualaikum,

Apa khabar semua? lama x dengar cerita.. 3 hari ejulz x bukak blog. Bz sangat2.. x penah pulak bz sampai macam ni.. sekarang ni pun tgh pinjam pc libry buat entry ni.. heHe.

Ejulz baru je lepas kelas tadi.. nak balik terus hujan la pulak.. tu menggatal tangan pergi libry update "Kampung Kameq" ni.. heHe..

Hari ni ada kelas PAD190 n BEL311.. Lecturer PAD best sgt2. Nama dia dirahsiakan.. mungkin boleh panggil Mr.W kot.. heHe. dia ajar mudah nak faham laa. mana xnyer, dia papar slide then terangkan dlm bahasa melayu.. siap bagi contoh lagi.. heHe.. ai likez!! heHe

Masuk kelas BEL pulak.. ALAMAK!! muka lecturer memang la comey tapi strict sgt.. Nama dia pun dirahsiakan.. Panggil Miss D je laa ek..  Dia suruh kitorang budak kelas ni panggil dia miss je.. Padahal dia dah kawin.. xnak nampak tua katanya.. heHe. Ape2 je la, janji exam ejulz lulus. heHe. Dia suruh kitorang buat term paper. Payah sungguh nak carik tajuk yg dia suka ni.. Ejulz dah buat, tapi kene reject dah tadi.. huHu. Padan muka ko ejulz!! heHe.. marah diri sendiri pulak..

Erm.. ok la.. Ejulz rasa nak redah je hujan ni.. kalau nak tunggu berenti ntah sampai pagi esok kot.. Terpaksalah meredah dengan motor LC kesayangan ejulz tu.. k, bye. Salam.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...