Sunday, 2 January 2011

Keje! Oh! keje!

Jam menunjukkan tepat 10.10 pagi.. dah puas berfoya2 kat kampung.. kat kampung ejulz betul2 tau.. bukan "kampung kameq".. kampung kameq boleh bawak mane2.. heHe. Ejulz akan meninggalkan kampung halaman n keluarga tercinta petang ni.. Mesti rindu dengan telatah anak buah. Umi, Zara n baby boy Furqan.. InsyaAllah balik lagi tahun depan ejulz akan dapat 2 lagi anak buah.. Waa dah makin berkembang keluarga ejulz ni.. hiHi. sebagai pakSu yang baik kene la layan anak buah dgn adil.. heHe. yang paling memeningkan ejulz sekarang ni bila time raya.. mak ai! bertambah laa budget duit raya nak bagi kat anak buah.. huHu

ai! cerita pasal raya pulak ejulz ni ek.. almaklum laa x sabar nak tunggu raya tahun ni nak balik kampung lagi insyaAllah.. petang ni nak naik "belon"(flight) pukul 4.05.. harap2 flight tak delay.. malas laa nak tunggu lama2 kat airport ni.. kalo tunggu kat rumah xpe la.. sampai pagi esok pun ejulz sanggup delay.. hiHi.. nak ponteng keje laa tu.. hiHi.

p/s: ok. kengkawan semua. doakan keselamatan ejulz ek.. bye.. salam

2 comments:

  1. welkem bek tu semenanjung!!!
    selamat kembali ke opis!!!
    cek lan dah rindu yu...
    koh koh koh

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1. New Entry "*~JenJaLaN PeNuTuP TaHuN 2010~*"

    ReplyDelete
  2. sory cek lan.. xde ikan terubok..
    ikan terubok dh mati lemas.. haHa

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...