Saturday, 8 January 2011

Mama Cyda 1st GiveAway

thankz to bro_monday 4 GA dari mama CyDa...


SYARAT²
1. Terbuka kepada semua blogger yg berada di Malaysia sahaja dan mesti jadik follower Mama.
2. Buat entry bertajuk "Mama Cyda 1st GiveAway". Letakkan gambar kat atas tu dan jangan lupa letak sekali kat Side Bar dan link kan ke entry ini.
3. Letak link blog ini kat BlogList korang. Bukan apa, senang nak update apa2 nanti.
4. Tag tiga orang (lebih pun takpe) dan pastikan inform orang yang ditag itu.
5. Last sekali tinggalkan link korang kat komen ye.



so, dengan senang hati ejulz tag :-


3 comments:

  1. TERBAIK gud lak ok...kite sama2 join...koh koh koh

    ReplyDelete
  2. salam dear,
    jgn lupa ye letak banner kat sidebar then link kan balik ke n3 mama ...
    nnt inform mama balik yea ...
    gud luck!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...