Sunday, 2 January 2011

my first happy birthday giveaway

thankz cikAyda 4 GA..


teRlebih dahulu ejulz nak ucap selamat menyambut hari lahir yg ke-21..
ejulz xde la kreatif sgt.. memang angan2 nak buat video n edit.. tp xreti sgt.. jadi ejulz pegi interiview beberapa pemain bola sepak yang sedang "panas" sekarang ni.. dan mintak di0rang wish  bday untuk cikAyda..



Pertama sekali ejulz jumpa Khairul Fahmie bersama aweknya.. heHe


then,

-
-
-
-
-
-
-
-

ejulz jumpa Safee Sali yg hangat diperkatakan akan berhijrah ke kelab luar negara..


dan yang paling mengharukan..

jeng je jeng.. ^_^

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
heHe.. terharu x terharu cikAyda.. C.Ronaldo boleh cakap bahasa Melayu.. haHa

-

ucapaN dari ejulz: ok. tHankz sekali lagi untuk cikAyda kerana bagi GA ni.. thankz jugak untuk cikAyda sebab sudi jadi kawan ejulz. wpun kita just jumpe on9 je, ejulz bersyukur sebab dapat kawan2 yg boleh berkongsi pendapat.. ejulz berharap agar sambutan hari lahir yang ke-21 ini akan membuat cikAyda menjadi seorang yang berjaya dan mengecapi segala azam yang diingini..

Selamat Hari Jadi.. Semoga Berbahagia Selalu dan Berjaya Dalam Apa Jua Yang Dihajati..



syarat-syarat nk join my first happy birthday giveaway adalah seperti berikot:



1- anda WAJIB follow blog livelaughloveofaida [done]

2- WAJIB like fanpage livelaughloveofaida [done]

3- WAJIB copy banner di atas dan linkkan ke entry ini. [done]
 
4- buat satu entry pasal GA ni,seperti kata2 ucapan,vidoe hepi besday atau sebagainya sempena besday saya..kira mcm wish laa..buat sekreatif yang mungkin.. [done]
 
5- tag 3 orang rakan anda lebih pown takpe. [done]



 
6- tinggalkan komen dan link entry anda pada comment box cikAyda..jangan lupa tinggalkan follower id sekali. [done]





tarikh tamat giveaway ni.

12 januari 2011



2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...