Tuesday, 22 February 2011

10 CARA ISTERI LAYAN SUAMI..

woW! jangan double meaning dgn tajuk kat atas tu k.. heHe.

eNtri ni khas ditujukan buat adik2, kakak2 dan mokcik2 yg dah kawen.. yg x kawen lagi x boleh lagi terutama yg no.10.. heHe.. ok layann.. zasssSSSs!!!

klik gambar utk lebih jelas.. :)

8 comments:

  1. Yang tak kahwin, bagus sebagai info. Haha

    ReplyDelete
  2. Biela Sapine : ehem2.. len macam je bunyi.. heHe

    ReplyDelete
  3. TERBAIK!!! ai laik yam no.10 tu coz ai dah kawen...dibenarkan...koh koh koh

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1.New Entry "Doodal's DiaLoguE COntest"
    2.New Entry "Lulu Caldina 1st Giveaway "
    3.New Entry "HARIMAU MALAYA di Kelayakan Olimpik!!!"
    4.New Entry "My Sleeping Angel Contest"

    ReplyDelete
  4. tips yang menarik..hohoho..
    p/s: best lagu ni.. ^^

    ReplyDelete
  5. saya memg lahir and tinggal kat perak pernah g seklai je sarwak coz saya ank last,adek bradek yang laen banyk kali la,agagga..awak sarawak orng mane??btw,thanks follow blog saya

    ReplyDelete
  6. BRO_MONDAY : yg belum kawen peluk bantal je laa.. haHa

    ReplyDelete
  7. Suzan Ok: heHe.. lagu ost kejora dan bintang.. heHe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...