Wednesday, 16 February 2011

"1st GA Besday My Dear"

Salam sejahtera dan Salam 1Malaysia..

Cewahhh! dah macam ucapan ahli koprat n ahli politik pembuka bicara ejulz ni.. heHe.. Ejulz bukanlah nak bagi ucapan, taklimat maupun amanat.. just nak join GA yang ditag oleh bro_monday je.. hiHi

GA ni dibuat oleh sis Anum Shukri..


[kenapa Ejulz nak join GA ni?]

Pertama sekali ejulz ingin menambah kenalan dikalangan blogger2 Malaysia.. Dengan join GA ni secara tak langsung boleh mengenali sis Anum dengan lebih dekat lagi.. Then, nak join GA ni jugak sebab nak menang hadiah yg disponsor penuh oleh husband sis Anum.. heHe.. harap2 kali ni menang laa.. x penah lagi menang ni..

Kepada kawan2 yg nak join GA ni klik link sis Anum Shukri kat atas tu ek.. tengok dia punya syarat betul2.. selamat mencuba semua.. heHe

kali ni nak tag:



6 comments:

  1. asroL : terbaik ni....gud lak jugak ok...

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1.New Entry "1st GA Besday My Dear"
    2.New Entry "Segmen : Saya punyai 100 hingga 500 FOLLOWERS"
    3.New Entry "CPK@1 FC di Futsal Karnival WOW Putrajaya 2011"

    ReplyDelete
  2. thanks ejulz sb tag..mcm nk join :)

    ReplyDelete
  3. Bro_monday: dh BW.. siap copy gambar futsal.. haHa

    ReplyDelete
  4. efa: join.. jgn x join.. heHe

    ReplyDelete
  5. Anum shukri: thankz.. kasi ejulz menang k.. hiHi.. x penah menang lagi ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...