Wednesday, 9 February 2011

Contest: Sukan Itu Bergaya

Lama dah x buat contest.. merajuk sebab x penah menang..hiHi.. [xde la gurau je] ok, kali ni ejulz nak join contest : Sukan Itu Bergaya yang dianjurkan oleh miss Syaza Nazura. kali ni ejulz ditag oleh pengetag tegar ejulz iaitu bro_monday.


Syaratnya mudah je:

1.Copy-paste banner kat atas ni dan link kembali ke blog ni, terima kasih. [done]

2.Buat entri, tajuk 'Sukan Itu Bergaya', sertakan sekali bersama SATU gambar atau video ketika anda bersukan [ nak bagi dua-dua pun tak kisah:P ] dan slogan "Sukan itu bergaya kerana......" [ tidak lebih daripada 20 patah perkataan ] [done]
 
3.Tulis satu perenggan [ melebihi 20 patah perkataan ] mengenai sukan kegemaran anda, tak kisahlah bola jaring ke, berenang ke, lumba lari ke, karate-do ke, apa-apa ajalah. Tak kisahlah korang nak tulis sebab korang suka sukan tu ke, asas sukan tu ke, asalkan pasal sukan tu;) [ aku nak tahu juga korang semua minat apa :D ] [done]

4.Follow blog ni supaya senang nak update. [done]

5.Tag 4 orang rakan anda, dan bagitahu mereka yang mereka di-tag. [done]

6.Tinggalkan link ke entri di entri ini, bukan di shoutbox, bukan di entri lain, memang tak akan dilayan [ bajet contest ni banyak sambutan je, xD ] [done]
 
Untuk maklumat lanjut sila ke blog miss Syaza Nazura.
 
 
 
 
dan ni gambar yang dipertaruhkan:
 
-
-
-
-
-
 
"Sukan itu bergaya kerana ia boleh menyihatkan tubuh badan dan sekaligus boleh menampakkan kemachoan yang ada pada diri kita terutamanya ejulz.. koh koh koh

Sukan kegemaran ejulz? Ejulz ape2 sukan pun ejulz main.. Yang kerap kali ejulz main adalah futsal. Nak tau sebab apa ejulz suka main futsal? Sebab ejulz nampak macho bila main dan boleh mengakibatkan mata pompuan2 yang hadir terTONJOL.. haha.. xdelah, ejulz main sebab suka bersukan je.. suka keluar peluh biar sihat. Selain futsal ejulz pun suka main badminton, boling, ping pong dan banyak lagi laa.. Sekarang ejulz n member rumah sekarang bercadang nak main badminton setiap minggu.. Sape2 yg duduk di Putrajaya n nak join main badminton, roger2lah ejulz k.. jangan malu jangan segan.. ejulz selalu main kat pusat kejiranan presint 11.. gambar yg ejulz pertaruhkan diambil sebelum kitorang memulakan futsal.. kitorang bermain setiap minggu setiap hari selasa. Dulu kitorang selalu bermain pada hari khamis tapi disebabkan hari khamis malam jumaat member2 ofis yg lain selalu ada aktiviti lain kitorang tukar ke hari selasa..



Dan hari hari Sabtu ni kitorang akan join tournement futsal bersempena sambutan WOW Putrajaya. Jumaat malam ejulz selaku pengurus pasukan yang x bertauliah akan pergi ke Pusat Kejiranan Presint 9 untuk taklimat dan cabutan undi. Doa2kan pasukan kitorang berjaya k.. Bro_monday pun akan beraksi dalam team ejulz.. kah kah kah..


"Majulah Sukan Untuk Negara"

^.^

ejulz nak tag:

28 comments:

  1. good luck ejulz hehe moga menang yey hehehe

    ReplyDelete
  2. thankz efa.. teringin sgt menang kontest.. x penah menang lagi ni.. haHa

    ReplyDelete
  3. wah!!!! nama ai disebut banyak kali dalam entry ni..ai laik it!!! sabtu ni kipidap ok...kite sama² buat yam terbaik...dan gud lak untuk kontez ni jugak!!! koh koh koh

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1. New Entry "~* KoTaK JeRiT² *~"

    ReplyDelete
  4. sungguh bergaya pic tue...
    gud luck k...





    jom singgah follow2 belog saya....
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. kamoo...kita nk tnya...btw, gud luck larh..

    ReplyDelete
  6. Bro_monday: aku pun ade jugak laa gambar futsal tp versi lain.. haha.

    ReplyDelete
  7. fyna: ok dah follow.. tp xleh nak komen entry laa..

    ReplyDelete
  8. Nur Liyana: thankz.. nak tanya ape ek?

    ReplyDelete
  9. Thank you join, and good luck! :) Mana tau this time menang ke? :P

    ReplyDelete
  10. syaza nazura.:same2.. insyaallah.. kalau ada rezki ada laa.. :)

    ReplyDelete
  11. waa....slogan ya la xpat tahan mek maca nak ujung nya...hahaa~ pa ka...

    ReplyDelete
  12. LavPurpleMe : aih.. semangat bah.. haha.. :P

    ReplyDelete
  13. gud luck larw ea..

    btw, first time visiting ur blog..

    already following you..feel free to visit mine..=D

    ReplyDelete
  14. wuaaa bgus2..majulah sukan untuk negara ok..hehe jom join contest nih http://alicebaby89.blogspot.com/2011/02/contest-jejaka-terhangat-nak-bagi.html

    ReplyDelete
  15. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kajang Pak Malau kajang berlipat,
    Kajang hamba mengkuang layu,
    Dagang Pak Malau dagang bertempat,
    Dagang hamba Tumpang lalu

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    good lucxk brooooo... maju sukan maju lahhhh negaraaaa....

    ReplyDelete
  16. kameq nak ucapkan SEMOGA BERJAYA kat kitak !
    majulah sukan untuk negara ! ;)

    ReplyDelete
  17. Izzah | zulkifli: thankz.. dh follow..

    ReplyDelete
  18. alice : kalau ejulz free ejulz buat k.. :)

    ReplyDelete
  19. Afzainizam: pon pon.. ingtkan abg kasim dtg tadi.. haHa

    ReplyDelete
  20. tido lah asroL...sok keje...kaki ai masih injed ni...adehhh! makin kembang, bengkak angkle ni...dah tengah urut ngan minyak angin...
    abes kibod leptop lenovo ai ni berminyak...adehhh!!!

    ReplyDelete
  21. thanks tag, tapi buat masa ni tak ada gambar bersukan... seriusly tak aktif pun.. T_T

    ReplyDelete
  22. sukan itu bergaya.
    i agree!
    btw, good luck

    ReplyDelete
  23. BRO_MONDAY: tahniah.. puas hati dgn tahap permainan team wpun x berjaya ke pusingan seterusnya..

    ReplyDelete
  24. Ain Zulaikha : heHe.. dh agak dah.. heHe :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...