Saturday, 5 February 2011

Giveaway eqbalzack "SEDUT KASI ABES! "

thankz bro_monday 4 GA tag.. lama jugak rasanya ejulz x kene tag.. bukak blog pun dh jarang baru2 ni.. kekeringan idea laa.. hiHi.
 
 
ok, sape2 nak join GA ni terjah la blog bro eqbalzack k.. :)
 
kali ni nak tag Hazelynda
 
syarat2nya adalah:
 1. Jadi followers eqbalzack.com [done]
2. Buat 1 entry paling kreatif bertajuk Giveaway eqbalzack "SEDUT KASI ABES! "[done]
3. Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com[done]
4. Tag 1 (SATU) orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu[done]
5. Tinggalkan link anda pada entry ini[done]

5 comments:

  1. TERBAIK lah asroL...('',)

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1. New Entry "('',)saya MENAM moto!!!('',)"
    2. New Entry "^_^ciTE masa HARI WILAYAH 2011^_^"

    ReplyDelete
  2. huhu.tenks ejulz..hazel sihat dah sikit..
    hazel tak berapa reti nam buat tu..cam ne ek

    ReplyDelete
  3. Hazelynda Azran: senang je. ikut je arahan die.. part mane yg x reti tu?

    ReplyDelete
  4. SALAM..
    esok Selasa, 15-2-2011, boleh singgah tengok keputusan GA di blog saya..tQ

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...