Saturday, 19 February 2011

Layan DVD korea sebab siaran astro dan kene block.. Housemate x bayar bil lagi la ni.. Erm, nak buat camne..Camne laa nak layan bola malam ni ek? Arrggghhh!! x dpt layan cerita lain xpe tapi bola.. adeii!!! terpaksa la layan DVD korea yang dah lama x dilayan.. Cerita "Goodbye Solo"..



Cerita ni mengisahkan konflik dalam percintaann, keluarga, persahabatan dan kesetiaan.. Banyak pengajaran yang boleh diambil daripada cerita ni.. Sedih? Memang sedih cerita ni.. Tengok sorang2 ni boleh menitis air mata.. heHe.. Uishh!! Jangan bagitau orang lain tau.. heHe..

Lam plastik tu ada 1 lagi DVD bersiri korea yg x bukak lagi.. Lepas abis cite goodbye solo ni nak bukak cite tu pulak laa.. hiHi.. Jom layan sama2.. :)

2 comments:

  1. cita ni best tak?

    hehe

    thanks dtg blog ^_^

    ReplyDelete
  2. nur ikhyar dee : best la jugak.. tapi cerita ni serius sgt.. ejulz lebih suka cerita yg campur dgn slot lawak.. heHe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...