Wednesday, 23 February 2011

Malam semalam ejulz mimpi ngeri!!!

Salam...

Ejulz nak cerita sikit ni.. Malam semalam ejulz mimpi.. Bukan mimpi yg tu k.. heHe.. Ni mimpi ngeri.. Ok, sebelum ejulz cerita pasal mimpi tu, ejulz nak bagitau yg ejulz biasa tidur guna earphone.. Pasang lagu.. Memang aneh.. dah jadi tabiat la ni.. Malam tadi ejulz pasang lagu jiwang karat sikit.. Lagu ost cerita Lagenda Budak Setan.. Ape nama lagu tu? ejulz pun terlupa tajuk lagu tu.. heHe.. main dengar je..

ok, ejulz dah nak start cite pasal mimpi ni.. mimpi yg ngeri sgt2.. rasa rimas sgt lam mimpi tu.. macam x dpt keluar dari mimpi.. Lam mimpi tu ejulz duduk di dalam satu rumah yg agak ngeri dan tertutup.. sunyi.. ejulz sorang je ade masa tu.. then lam rumah tu ada sebuah radio.. masa mimpi tu, lagu yg ejulz dgr ialah lagu ost Lagenda Budak Setan.. Lagu yg ejulz dgr di alam realiti.. cehh! heHe..

Duduk lam rumah yg seram dan dengar lagu jiwang.. x matching langsung la cite ni.. heHe.. ok, nak dijadikan cerita lam mimpi tu.. ejulz cuba tutup radio tu, tapi yang anehnya radio tu x dapat ditutup.. mula2 tekan button off kat radio tu tapi masih kedengaran bunyi lagu yg agak longlai dan jiwang karat itu.. kemudian ejulz cabut plag radio tersebut, tapi masih x henti2.. kerisauan mula melanda diri.. dalam suasana di dalam rumah yg sunyi, gelap dan seram itu, xde benda lain yg terbayang di kepala.. iaitu h.a.n.t.u... eeeeeee..  x berani nak sebut.. takuttt!! lepas tu ejulz tgk kat belakang radio tu, mana tau ada bateri yg menyebabkan ia masih onn.. memang ada, lega sikit rasa hati.. ejulz cabut semua bateri yg ada tapi masih lagi radio itu memperdengarkan alunan lagu yang sayup itu..

ketakutan sudah menguasai diri.. sehinggakan ejulz melontarkan radio itu ke dinding.. ia pecah.. tapi lagu masih lagi kedengaran.. di saat itu, ejulz rasa nak keluar dari mimpi tu secepat mungkin.. dan secara tiba2, ejulz sedar dari tidur.. lantas tangan menutup radio ejulz..

seram x? heHe.. kalau baca memang x seram.. tapi lam mimpi tu.. eeeeee.. takuttt.. heHe.. k la, ejulz nak masuk tidur dulu..



Jgn lupa baca doa sebelum tidur ya kawan2.. :)

12 comments:

  1. bace doa sebleum tidur tau,lepas nie jangn dengar lagu sblum tidur t mimpi g,ehhehe

    ReplyDelete
  2. Hehehe... ejulz terbawak2 dengar radio tu tak... sampai termimpi. That why dalam mimpi pun dengar lagu... Hehehe. Apa2 pun sesama kita beringat supaya mengamalkan cuci kaki sebelum tidur dan membaca doa sebelum tidur :)

    ReplyDelete
  3. anaiha yusof : dah serik.. heHe

    ReplyDelete
  4. fizalinolie : tu la pasal.. terbawak lam mimpi pulak.. kalau mimpi romantik ala2 filem hindustan siap guling2 kat tanah xpe la.. hiHi.. ni mimpi seram.. adeiii.. heHe

    ReplyDelete
  5. neyp mest tdo ta bsoh kaki..=D

    dlu pown selalu jugk tdo gne earphone..n i dream the same thing as urs, cume lgu laen lha..
    then,serik daa..

    ReplyDelete
  6. Izzah | zulkifli: dgr zikir je lebih baik kan? :)

    ReplyDelete
  7. x bsh kaki ekkkkk..baca ayat kursi ar len kali ejuls..tapi kan.. CB pon tdo dgr radio gak..hahahah..kalo tak..tak lena..macam didodoi2 kannn!kekekekke

    ReplyDelete
  8. nie msti kes x bca doa sblom tido....hehehe.....nabilah pown ske dngr lagu sblom tido.....kdng2 tue smpai pg ler radio 2 x ttup....

    ReplyDelete
  9. CB: heHe.. bukan ape.. member kat luar tu bukak tv bising sgt.. tpaksa la guna earphone dgr lagu.. heHe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...