Tuesday, 15 February 2011

'Saya nak first Give away from De'din '

Assalamualaikum semua..

Tengah cuti2 camni xde buat ape.. Idea pun tengah kering ni wpun hujan asyik turun je.. hiHi.. so, ejulz nak buat GA yang bro_monday tag ni..

Ni 1st GA dari De'din

hadiah menarik tu.. heHe

1st : Sehelai tshirt anak negeri pilihan anda



2nd :Top up RM 10

3th :Top up RM 5




syarat nya cukup mudah !
1) Buatkan satu entri bertajuk 'Saya nak first Give away from De'din ' [doNe]

2)(Jangan lupa link blog De'din dalam entri tu) [doNe]

3) listkan hadiahnya ! [doNe]

4) tag 3 blogger dan pastikan mereka mengetahuinya ! [doNe]

5) tinggalkan link Entri Giveaway dibawah entri De'din [doNe]

6 ) dan mention kan penaja tshirt tersebut iaitu : [doNe]


kali ni nak tag :




4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...