Monday, 28 February 2011

Sejarah 2008 berulang?!!

Sejarah 2008 berulang?!! ape yg berulang? heHe.. xde apa pun, cuma ejulz arini sampai ofis seawal 7.15 pagi.. Kalau dulu2 (2008) memang dah kebiasaan sampai ofis lam pukul 7 - 7.30 pagi wpun sepatutnya punch kad pukul 8.00 pagi.. Sebelum pukul 7.00 pun pernah jugak dulu (2008).. Sekarang datang pukul 7.15 dah kira dahsyatttt laa.. heHe.

Arini datang awal sebab bangun awal tadi.. Bangun pukul 5.00 dah x boleh tido.. Ni sebab member rumah buka tv dgn sound yg agak kuat la ni.. Kalau tengok xpe la pulak, ni main fb.. tv pulak pasang kuat2.. adeii!! Ntah ape2 la budak tu.. Nak 'sound', kang kecik ati pulak.. Ni lah payahnya kalau duduk dgn housemate yg lain pekerjaan.. Ejulz keje ofis hour, dia pulak keje sbg steward.. Keje ikut shift, x menentu hari kerja.. Erm!! layan je laa.. terpaksa la layan balik dengar lagu gune earphone.. wpun dah terkena mimpi ngeri aritu. Terpaksa laa..

Harap2 dia berubah la sikit lepas ni.. Bukan ape, takut jiran sebelah nyebelah, atas bawah komplen je.. Kang semua susah.. Erm!! malas la nak cakap banyak pasal tu..  heHe.

40 comments:

  1. oklah tu,at least buat ejulz bangun awal kan

    ReplyDelete
  2. stress kan kalau nak tdo org psg tv kuat2...iskkk..selfish sngguh! siang xper gak..nie malam..perikemanusiaan kureeeeng ckit ler tuh.. :\

    ReplyDelete
  3. Kmk nang salu dtg awl ke ofis..
    Hahaha..
    P mun turun dirik mpun aher kitlah..
    Nyman sbb xda nak berpunch kad bah..
    Hahaha..
    Kwn ktk pramugara ka? Bez eh..

    Entry Terbaru: Ketahui Apa Yang Berlaku Di Tahun Kelahiran Anda

    ReplyDelete
  4. asroL : bagus lah tu, ai hari² datam awal...tadi kan kite terserempak kat ESSO SUNGAI BESI!!! koh koh koh ai nak singgah isi minyak tadi tu...

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1.New Entry "SELESAI SUDAH, FUH~ LEGA RASA HATI !!!"

    ReplyDelete
  5. apa kata ktk pindah umah lain jak? ekekeke...=p

    ReplyDelete
  6. kalau eyka pon bengng macm 2!! hu. tapi tak pe la..maybe sje nak buat kecoh..kurg kasih syg la 2..hahahaXD

    ReplyDelete
  7. Ila: heHe.. ye laa.. huHu..

    Jangan lupe singgah n komen k.. :)

    New Entry "Sejarah 2008 berulang?!! "

    ReplyDelete
  8. bambam's: tu la pasal.. kalau siang xpe.. malam tu org sbelah, atas bawah nak tido.. adei.. seb baek xde komplen takat ni..

    ReplyDelete
  9. d_tieah: aok.. pramugara.. tapi ya lah susah org keja shift tok.. adei.. best juak keja kitak xda pakei punch kad.. huHu

    ReplyDelete
  10. rasanya telinga dya dah lama tak korek suda tua maybe . sbb tu pasang tv kuat kuat . tak dgr kottt. heheh ;)

    ReplyDelete
  11. BRO_MONDAY: aku xdpt dtg awal hari bro.. kesian si asrul tu kalau hantar g ERL sg.besi awal2 haHa.. mggu ni dia xde, g kursus kat johor..

    ReplyDelete
  12. The Bee And The White Roses : ya lah koh.. ada juak terpikir kedak ya..

    ReplyDelete
  13. Eyka : haHa.. kurang kasih sayang.. haHa

    ReplyDelete
  14. oshin: kalau tua xpe.. ni muda lagi.. haHa

    ReplyDelete
  15. asroL : patut lah yu awal .......koh koh koh

    ReplyDelete
  16. ejulz kene tegur dia baek2 nie...
    nanti kalu jiran sebelah menyebelah mengamuk,adoyay habes
    ape2pon tahniah sebab pergi keje awal.teruskan pencapaian anda

    ReplyDelete
  17. erm....ciannya...kadang2 sush kan kita nak tegur org neh...kalau ila, lpskn kemarahn dengan hentak pintu kuat2..biar diorg tau ila suoh diorg slow n tgh marah...lps tu diam kejap...geram gak dgn junior neh....

    ReplyDelete
  18. kesiannyee. kasi kedebabum kt orang tu! haha.

    ReplyDelete
  19. BRO_MONDAY : kalo dia ada xleh awl sgt, xleh lewat sgt.. kesian dia blm ada transpot..

    ReplyDelete
  20. anaiha yusof : xtau cara nak tegur dia tu.. sepatutnya dah besa panjang boleh pikir sendiri.. huHu

    ReplyDelete
  21. HonEyBuNNy: buat camtu kang kecik ati pulak member.. kalau bukan member td memang dh kene dah.. heHe.

    ReplyDelete
  22. yatie.: penah jugak kedebabum kat member rmh sblm ni.. bawak pompuan kat rmh.. dh x tahan kebabom la.. kang dia yg bawak kita pulak kene tangkap jakim..

    ReplyDelete
  23. zOeY zAu YaH : sory ek.. ejulz x tido mati k.. :P

    ReplyDelete
  24. hehhe..bagus apa dia buat camtue..entah2 niat dia memang nak suruh ejulz pergi awal kot...kalau pergi awal nnt dia nk pasang tv lagi kuat2!!!haahhahaha

    ReplyDelete
  25. bgus gak cm2....nnt bleh ar g keje awl2 lg tiap arie...hehehe

    ReplyDelete
  26. Nur Liyana : agak2 la nak suruh ejulz g keje tgh2 malam.. tgh2 malam lagi dah pasang tv kuat2.. sampai ke pagi.. bila ejulz g keje baru dia tido.. tv pulak biar terpasang adeii..

    ReplyDelete
  27. Nabilah Atiqah : kalau camni alamatnya pegi keje tgh2 malam laa.. huHu

    ReplyDelete
  28. ketuk je kepala beliau dgn senduk haha giler kejam qaseh

    ReplyDelete
  29. kmk selalu lambat pergi praktikal :P tapi bangun awal pagi =.=" pelik owh ;)

    ReplyDelete
  30. Qaseh: xpun cucuk telinga dia dgn garpu.. heHe

    ReplyDelete
  31. khairunnisa ♥: melelat ke tempat lain ne ndak.. haHa

    ReplyDelete
  32. bagus apa..datang awal..hehe

    p/s : jgn lupa vote my slogan..step untuk vote ada di bawah banner blog saya...terima kasih...:)

    ReplyDelete
  33. hoyeaaaah ;)
    semoge selalu2 lah datang awal agy ^^

    ReplyDelete
  34. Wah tahniah dasyat buat sejarah...

    Terima kasih kerana mendoakan kawn saya moga tuhan dpt mambalas jasa anda terima kasih..

    ReplyDelete
  35. Edy Zaidi : dah vote.. gud luck bro..

    ReplyDelete
  36. shazleenhairuddins : arini lambat sikit.. tp x lewat.. heHe. ujan xleh bawak motor laju2.. wpun ujan redah jugak.. huHu

    ReplyDelete
  37. Mah@mahu : sekali je sejarah tu tahun ni.. haHa.

    sama2 kita mdoakan antara satu sama lain.. :)

    ReplyDelete
  38. Salam,
    Nampaknya kita mempunyai masalah yg sama..
    Hmate EB bdk2 lg.. pgotor nak mampus..
    Makan piring x nak basuh.. Isap gam tul..

    ReplyDelete
  39. Terpaksa la pindah rumah EB.. haHa

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...