Wednesday, 23 February 2011

Semoga Qistina cepat sembuh. Amin..

Tengah BW petang2 ni.. Tiba terbaca entri kat blog PONDOK BURUK.. Tentang Qistina.. Siapa Qistina? Qistina ialah anak kepada causin Sheda.. Pemilik belog Pondok Buruk..

Qistina yang dilahirkan pada 20.02.2011 telah dimasukkan ke wad ICU disebabkan lemas semasa dilahirkan.. Dan Qistina dikatakan mengalami pendarahan otak.. Diharap Kita dapat sama mendoakan agar Qistina cepat sembuh dan sihat seperti kanak-kanak lain.. Amin.


Untuk maklumat lanjut boleh lihat klik header blog Sheda kat atas. Sekali lagi semoga Qistina sihat seperti kanak-kanak lain. Amin..

4 comments:

  1. salam....even Millo tak kenas sape tu adik Qistina hoping dia cepat sembuh and dapat jalani hidup macam kanak2 lain...

    ReplyDelete
  2. Millomocca Danique: ejulz pun x kenal jugak.. sama2 kita doakan utk dia.. insyaallah Allah akan bagi kebaikan kpd kita bila kita doakan kebaikan utk org lain.. insyaallah.. :)

    ReplyDelete
  3. hrap2 qistina cpt smbuh....amin....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...