Friday, 11 March 2011

Follower bertuah!! no.285

Assalamualaikum..

Nombor yang ditunggu2 akhirnya sampai jugak.. 285?? Nape nombor tu special sgt?
cuba teka.. cuba teka.. heHe

Sebenarnya 285 tu sempena bday ejulz 28 Mei 198*.. heHe

Follower ejulz yg ke 285 adalah..
jeng.. jeng.. jeng..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

iz @ aako89




p/s: Kepada Izz.. kalau nak hadiah, emelkan Nama, Alamat n No h/phone kat emel ni k.. asrul_harfan@hotmail.com

Tahniah ek.. :)

16 comments:

  1. wa,x pasal2..rezeki ni..hehe..mekasih ya Afan..

    ReplyDelete
  2. wahh tahniah dpt follower nmbr kesukaan ejulz..tp,bila nak bg sis hadiah dr ejulz lak ni?

    ReplyDelete
  3. walaweiii...mmbe baek aku ni..thniah bro..brtuah ko ye..huhu

    ReplyDelete
  4. ala...nk jg...pe2 pown thniah la k

    ReplyDelete
  5. wahhhh...dpt hadiah !!!!
    nk jugak...

    kalau rajin view blog sambil dgr2 lagu kat sini , dapt tak hadiah???

    huhuh
    nk hadiah nk hadiah nk hadiah!!!
    sadis kan???


    hahah jemput ke blog yana
    !!!

    ReplyDelete
  6. *datang tiba2 sbab t'tarik ngn num ye (my bday oso bah)* syok la! rugi follow awal2 blog kamoo.. hahak

    ReplyDelete
  7. ececece..apa hadiah tek? mok tengokkkkkkk...;)

    ReplyDelete
  8. iz @ aako89 : memang dh niat awal nak bagi adiah kat follower ke 285 bro.. hiHi.. x dpt lagi emel bro.. :)

    ReplyDelete
  9. sis LM: heHe.. my bday heHe.. insyaallah, kalau ada rezeki lebih.. :)

    ReplyDelete
  10. ~ch@wi~ : memang luck si iz tu.. sebab dh niat awal nk bagi kat follower ke 285.. heHe

    ReplyDelete
  11. fizah: alala.. nk jugak? heHe :P

    ReplyDelete
  12. Yana: insyaallah, kalau ada rezeki lebih ada la tu.. So, doakan lah ejulz dpt rezeki lbh. boleh bagi yana hadiah.. heHe..

    ReplyDelete
  13. bambam's: ermmm.. bia la rahsia.. heHe :P

    ReplyDelete
  14. Adhira: ya laa.. kita sm bday owh.. haHa.. leb smbut sm2 klk.. hehe

    ReplyDelete
  15. Bee: blm beli gik.. pa suggest kitak?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...