Thursday, 31 March 2011

Pelanggan, Gadis urus lari bertuala..

Assalamualaikum n selamat pagi semua..

Waaa.. Dasyatttt betul tajuk berita kat atas tu.. heHe. Seorang pelanggan pusat refleksologi bersama tukang urut wanita warga Indonesia berusia 20-an berlari dengan hanya bertuala selepas premis urut terbabit terbakar petang semalam.

Dalam kejadian kira2 jam 2 petang itu, pusat refleksologi itu yang beroperasi tanpa permit terbakar kira2 70 peratus dipercayai akibat letupan berpunca dari wayar elektrik yang bermula di bahagian dapur di tingkat sama.

Saksi kejadian, seorang penjual kerongsang di kaki lima bangunan itu, Mokcik Umi Kalsom Mohd Noor, 50, berkata dia terkejut selepas ternampak kira-kira 15 orang termasuk seorang lelaki dan wanita yang hanya bertuala kelam-kabut berlari turun dari pusat refleksologi berkenaan.

Menurut Mokcik Umi, pasangan itu mungkin berurut dan tidak sempat mengenakan pakaian mereka selepas bahagian dapur pusat itu terbakar. Waa,.. xkan laa kedua2 diorang pakai tuala.. secara logiknya yg diurut je pakai tuala kot.. kalau yg mengurut pun pakai tuala tu, macam ada something wrong je.. hiHi.. xtau la.. ejulz pun x penah pegi urut badan camni.. Seperti yang ejulz maklumkan pada entry lepas, memang ejulz nak cari tempat urut utk urut badan ejulz terutama kaki selepas eksiden aritu.. Bila baca berita2 macam ni la ejulz jadi takut n malu nak masuk kedai urut.. heHe.

p/s: sape2 tahu org yang pandai urut di kawasan berhampiran putrajaya.. kire org2 tua yg ekpert urut laa.. kalau tau roger k.. :)

Kenangan WQN.. Member ambik gambar ni, masa tersadai kat balai.. huHu.
Sedeyyy!!
"hancur hatiku.. mengenang dikau.."

36 comments:

  1. perghh terbaik gilos lari pakai tuala . ehem ehem . HAHAH ;P

    ReplyDelete
  2. memang something wrong due2 bertuala. wohoho

    huish, terok eksiden tuhh. haa. nak urut eh? area putrajaya? hmm. try cr belakang warta bangi tu ke, tak pun kat area sg merab. tawu dak? hehe

    sbb yati pongg duk area putrajaya. (:

    ReplyDelete
  3. hi..thnx sudi jengah blog sy.....

    n3 ni lawak

    ReplyDelete
  4. elehhhh... malu kerr.. kerrr malu tapi mahuuuuuu~!!

    ahhahahahahahah...

    Terjah jom!: Siapa JASMINE SLALU HEPI nie wehhhh??!! seksi sangat ker dia nie!

    ReplyDelete
  5. oshin : ape yg ehem2 tu.. haHa :P

    ReplyDelete
  6. yatie's EPISODE : owh.. ye ke? nnti ejulz tnya member.. tu rumah org ke kedai?

    ReplyDelete
  7. sha a.s : ape yg lawaknye.. betul laa tu.. heHe

    ReplyDelete
  8. b a m b a m ' s : malu laa.. sebab takut org fikir kita mcm yg lari guna tuala tu.. haHa.. niat nak urut sengal2 lepas eksiden tu je..

    ReplyDelete
  9. haha ...nelly boleh bayangkan ..=p

    ReplyDelete
  10. nelly : macam biasa je lari2 guna tuala kat rumah.. haHa :P

    ReplyDelete
  11. haha,,macam-macam ada,,
    ooo tedah,,mto dah cm ya,,sib bait drik xteruk (^_^)

    ReplyDelete
  12. Ashikin : ya laa.. alhamdulillah juak xda pa2.. jait kat kaki jak ckit..

    ReplyDelete
  13. Memo_Hazel : kak eksiden riya..

    ReplyDelete
  14. knapa dua2 pakai tuala. hmmm, musykil2. hehe. =)

    ReplyDelete
  15. pelik pelik je..ape lah yang di bautnya tu.. mengurut ke mengapa tu..haha

    ReplyDelete
  16. syazana.not.single : tu la pasal.. musykil2.. huHu

    ReplyDelete
  17. Bella Ayub : tu memang mengurut.. tapi plus dgn mengapa-apa.. haHa

    ReplyDelete
  18. ejulz cari la tukang urut orang2 tua dekat kampung jangan la cari tukang2 urut macm ni,try tnye kwn2 yang ada sedara mara dekat kampung pndai mengurut ...insyaAllah ada,
    moga cepat sembuh =)

    ReplyDelete
  19. hahha, macam2 lah.. mesti lepas urut tu ada projek!! ehhe

    ReplyDelete
  20. chop2..refleksiology blk urut kaki je ke?kena pki tuala eh?huhu

    ReplyDelete
  21. bertuala???baju x kering kot..maklumlah musim hujan skang ni..

    ReplyDelete
  22. haha..memang something wrong both of them tu..hahha

    ReplyDelete
  23. Biasalah berita nak tajuk yg paling menarik jer patut blogger buat entry dengan tajuk yg mcm tu baru ramai org baca hehehhe... motor tu baru excident ker teruk nyer.

    ReplyDelete
  24. anaiha yusof : masalahnya dh tanya member2 kat sini semua xtau sgt.. susah nak cari kat area putrajaya ni..

    ReplyDelete
  25. Qaseh dalia adelia : x dpt nak bayang diorang lari gune tuala.. haHa

    ReplyDelete
  26. Tok Esah : projek pembangunan terbengkalai.. haHa

    ReplyDelete
  27. sis LM: ntah la sis.. xtau la refleksiology tu pakej ape.. haHa..

    ReplyDelete
  28. d_LA: haHa.. tu la pasal.. musim hujan.. macam mana la blh terbakar kalau hujan.. heHe

    ReplyDelete
  29. Hazelynda Azran : heHe.. memang something wrong..

    ReplyDelete
  30. Mah@mahu : yup baru lepas eksiden aritu.. tolak kedai pun 1500 je.. adeiii

    ReplyDelete
  31. perghh..LC tu..barang panas klo kat universiti..kesian kat sape yang kene curi..huhu

    ReplyDelete
  32. Yang tukang urut pun pakai towel ? Memang pelikkkk ! Haha

    Ait ? kenapa dengan motor tu ?

    ReplyDelete
  33. jaya jr : tu la pasal.. LC panas woo.. haHa

    ReplyDelete
  34. Biela Sapine : mmg pelik.. dasyattt.. haHa.

    lepas eksiden aritu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...