Monday, 28 March 2011

Tidur x lena, mandi x basah..

Tidur x lena, mandi x basah?? tajuk entry ni xde kene mengena dgn yg masih hidup maupun yg telah meninggal dunia.. Cuma mata ni je xleh lelap.. Pesal la mata ni xleh nak tido.. Nak kata siang tadi membuto aka zzzZZzz, xde pulak.. Siang tadi g jalan2 ngan 'awek' baru.. Nak 'run' awek baru ni sampai selesa.. hii... Jangan salah faham pulop.. 'awek' baru ejulz tu motor baru la.. 'awek' lame curang.. hancur lepas eksiden aritu.. pegi bawak awek g alamanda.. g alamanda pulak ada fesyen show.. fulamak!! minah salleh cun.. mat salleh xyah tengok la.. haHa.. Lepas makan apa yg patut kat alamanda, ejulz bergerak ke south city.. Jumpe pulak kedai DVD ";baek punya".. haHa.. beli la dvd 5 in 1.. cerita menarik laa jugak.. x penah tengok lagi.. last2 dvd tu boleh tercicir dari motor.. adeii.. ruginye..

Esok nak cuti, nak gi hospital.. Nak bukak jahit kat kaki yg belum bukak lagi ni.. then, nak gi balai, bayar saman yg belum bayar lagi lepas eksiden aritu.. keluar lagi duit.. adeiii!! asyik kuar duit je ni.. bila la nak masyukkkk!! huHu. Pastu nak settlekan apa yg patut..

K, laa.. setakat tu saje nak kongsi arini.. semoga hari ini menjadi lebih baik dari semalam.. dan semoga esok lebih baik dari harini.. selamat malam.. gud nite.. tido g.. zzzzZZZZzz

4 comments:

  1. nak jana pendapatan?? meh masuk heartbeat ngan churp2..heheheh

    ReplyDelete
  2. b a m b a m ' s : x reti sgt..

    ReplyDelete
  3. Qaseh dalia adelia > pakai la baju hujan.. kompom x basah.. heHe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...