Friday, 15 April 2011

CPK blogspot..

Assalamualaikum dan selamat pagi semua..

Semoga di pagi Jumaat yang penuh barakah ini, kita berada dalam keadaan sihat hendaknya.. Arini ejulz xde ape2 nak share, cuma nak minta sedikit pandangan dari akak2, abg2, adik2 sekalian tentang 1 blog rasmi yg ejulz buat utk ofis ejulz.. CPK blogspot..


Nak minta laa sedikit idea utk ejulz menambah lagi info2 dalam blog tu.. setakat ni ejulz banyak bagi info pasal e-Tazkirah, aktiviti yg dijalankan, doa2 harian,.. dan lain2 laa.. kalo nak tau lagi terjah blog tu k.. ape lagi ek, yg rasa2 sesuai utk dimuatkan dalam blog tu..?

8 comments:

  1. Salam Jumaat,

    sebagai pemerhati boleh je ..tuk bagi pandangan tu belum layak cz saya baru lagi.

    ReplyDelete
  2. bagus tu...selalulah sharing info yg baik kat situ

    ReplyDelete
  3. ok la 2...truskn sharing info2 yg brguna...x pown ltk la cter2 yg bg pngjrn n teladan kpd kte....hehehe

    ReplyDelete
  4. Nurulizzah...: xpe.. kita sama2 baru.. heHe

    ReplyDelete
  5. Ila : masih dalam usaha penambahbaikan.. :)

    ReplyDelete
  6. ~Nabilah~ : thankz.. insyaallah ejulz akan cari cerita2 tauladan lam ni..

    ReplyDelete
  7. asroL : bagus ni...yu buat je apa yam yu nak buat!!! ('',) info lain buleh amek kat CPK@KAKI BOLA dan jugak CPK@FB GROUP....

    ReplyDelete
  8. bro_monday: msh mencari idea..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...