Saturday, 16 April 2011

Giveaway Ujang9897

Lupe pulak nak join GA Ujang9897 yg ditag oleh bro_monday..


Ejulz xde gambar2 yg sempoi..

Nak cite pasal Ujang9897? siyesly ejulz blm kenal sgt dgn Ujang ni.. Baru je join GA ni n secara otomatiknya baru je follow dia.. heHe. Tapi nak cite sikit pasal blog Ujang ni.. Ejulz hampir terkene.. Sebelum nak join GA ni, ejulz pun nak tgk due dia bile.. takut2 tarikh tutup dah lepas.. heHe. Sekali tgk dia kata sehingga hujung bulan.. so, ejulz pun tgk la bila tarikh dia entry tu.. mana la tau bulan lepas punya.. heHe.. kalau bulan lepas punya maksudnya dah tutup laa.. sekali tgk 15 Mei 2011.. Tetiba konfius.. siap double check kat kalender lagi tgk bln ni bulan April ke Mei.. haha. Nak komen banyak2 pun x reti.. sebab ejulz pun baru je follow blog Ujang.. selalu tgk bro_monday selalu berkoneksyen dgn Ujang ni.. (berkoneksye? word xleh blah.. haHa)

Nak tau maklumat lebih lanjug.. sila klik banner kat atas utk skodeng blo Ujang..

kali ni nak tag:





6 comments:

  1. hye ejulz... thanx tag ann ye.. ^^

    ReplyDelete
  2. singgah dari blog abang ujang...
    abang katanye...
    hahaha...
    good luck ya !~


    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

    ReplyDelete
  3. tq bro.. gud luck jugak.. :)

    ReplyDelete
  4. asroL : berkoneksyen??? koh koh koh ok lah, gud lak...hadiah ni ai punye...mintak² lah...koh koh koh

    ReplyDelete
  5. Bro_monday: aku pun nak jugak bro.. haha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...