Saturday, 9 April 2011

Mutiara Asli Eann Hikaru

Salam semua.. lama rasanya ejulz bercerita kat sini.. Bukan ape, xde idea n bizi sangat.. sibuk sangat nak buat assignment.. dari dulu lagi nak siapkan.. Hari demi hari nak buat.. x buat2 jugak.. last2 esok nak hantar baru buat.. heHe.. kepada adik2 yg msh study di luar sana.. "dont try this at home".. hehe.. jangan malas2 macam ejulz k..

ehh!! dah lari dari tajuk pulak.. heHe.. sebenarnya ejulz nak promote sikit Mutiara Asli yang dijual oleh kawan yg ejulz kenal dlm fb, cik Eann.. Dari dulu lagi janji nak promote Mutiara dia.. Tapi disebabkan sibuk sgt2, baru arini dpt buat.. just boleh promote dlm "Kampung-Kameq" ni je laa.. kepada cik Eann: sory ek lambat sikit buat entry ni.. hiHi

ok, nak tengok gambar2 dia x? mesti laa nak tengok kan.. ni dia..



Kepada yang berminat,

♥ ♥ MUTIARA ASLI ♥ ♥

bolehlah menghubungi:

NO AKAUN :

CIK NOREYHAN BINTI BAKRI
AM ISLAMIC BANK ( 207-002-008358-1 )
NO TEL: 0138904002



.

12 comments:

  1. haaha..sama ja dulu pun masa yana study buat keje last minute..heheheh....

    nk tgk la mutiara2 nie!!!hehheh

    ReplyDelete
  2. safarina adnan : terjah jgn x terjah.. huHu ;P

    ReplyDelete
  3. Nur Liyana : haHa. sama la kita.. mutiara tu kat sabah laa.. member ejulz tu org sabah.. org kata sabah terkenal dgn mutiara dia.. heHe

    ReplyDelete
  4. Ain Zulaikha : nak ke? nnti ejulz belikan.. tapi lam mimpi je la.. huHu :P

    ReplyDelete
  5. qaseh: kalau berminat kontek je empunya bisnez.. heHe

    ReplyDelete
  6. OKAY.APE LAGI,SILA POS SATU KAT SINI.FREE YE.XD

    ReplyDelete
  7. Izyan: ok.. t ejulz poskan satu.. tapi kene tunggu bday izyan yg ke 58 laa.. heHe :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...