Sunday, 24 April 2011

Oh!! Ah!! Oh!! Ah!!

Oh!! Ah!! Oh!! Ah!! Bosannya.. heHe.. dh tak tau nak letak tajuk entry ape.. haHa

Semalam baru je lepas duduk 1 paper final exam.. Jam 11 pagi baru terhegeh2 nak print slip exam.. Ingatkan bila dah ada laptop sendiri, intenet sendiri, printer sendiri ni senang sikit keje.. buat last minit pun xpe.. sekali intenet slow, xleh nak bukak portal istudent uitm.. hambek ko.. kelam kabut nak print slip exam.. terpaksa  bersiap cepat cari Cyber Cafe.. Nasib baek dapat jugak print slip exam akhirnya.. haa.. len kali buat laa kje last minit lagi ek.. huHu

Exam bermula 2.15 - 5-15 petang.. Mula je exam, fikiran masih melayang tapi tangan still menulis.. x tahu apa yg ditulis.. heHe. Fikiran melayang fikirkan ofismate buat family day.. mesti diorang tengah beronok-ronok ketika tu.. jelessss.. Seawal jam 4 petang ejulz terus keluar dewan exam kerana team futsal ejulz akan mula bermain utk Liga Super Futsal KBS pukul 5.. Merempit selaju yg boleh.. akhirnya sempat jugak tgk first game.. Walaupun kalah pada 2 game ejulz mengucapkan tahniah diatas semangat kesukanan yg ditunjukkan.. Dan team ejulz mendapat 1 kemenangan percuma kerana ada 1 team yg x datang.. Selepas game terus melepak di kedai mamak aka Ali Maju.. Layanss pulak game Man Utd lawan Everton.. Seb baek Chicharito skor di minit2 akhir.. heHe

Hari ni pulak bangun awal sebab member rumah memekikkan laptopnya dgn lagu anuar zain.. Dan rutin dia, sebelum pegi keje bukak lagu kuat2.. Tanpa memikirkan perasaan kawan2 yg tgh tdo.. huuuu..

Arini nak buat pe ek?? boring laa duk rumah.. Rasa nak main boling laa arini.. lama x main.. heHe.. Ada sape2 nak join?? huHu..

Gaya org x profesional main boling... haHaha

12 comments:

  1. keje last minute adalah kegemaran para student haha...

    ReplyDelete
  2. jom main boling...hhehehe

    ReplyDelete
  3. kompius sebenarnye.exam apa ye?
    dh keje kan? ker study part time?

    ReplyDelete
  4. zOeY zAu YaH : jgn kata student, pekerja pun 2x5=10.. huHu

    ReplyDelete
  5. Encik Suami : yup.. study part time je.. mcm xleh blah je.. haHa

    ReplyDelete
  6. hahha...yg kawan tue mmg habit dia pasang lagu kuat2 haahhaa

    ReplyDelete
  7. yana: ejulz x kisah sgt kalo org pasang lagu kuat2.. tapi kene pada masanya laa.. xkan pagi2 pukul 3 pagi dh pasang kuat2.. x ke ganggu org tido..

    ReplyDelete
  8. main boling kat riverside ! best ehh.. :)

    ReplyDelete
  9. asroL : perghhh lain kali main bowling kasi rojer ai..kite gi alamanda ramai²...patut lah yu datam lambat petam tu, ai sebagai penolong pengurus pasukan yang cover yu sebagai pengurus pasukan...adehhh!

    ReplyDelete
  10. missdora: ek?? len kali kt main sama2.. heHe

    ReplyDelete
  11. BRO_MONDAY: ptg tu lambat sebab lps exam laa..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...