Thursday, 21 April 2011

Zed Zaidi nak kawen???

Zed Zaidi nak kawen?? Sape x kenal zed zaidi.. Pelakon yg mula terkenal dgn cerita "Sembilu".. Zed dikatakan akan menamatkan zaman bujangnya pada 28 April ni.. maklumat ejulz dapat dari blog joms layanzzz..

Dan yang lebih menarik, kad jemputan seperti laman web facebook.. Ini kerana mereka bertemu jodoh di laman web berkenaan.. waaa.. menarik.. heHe. Nak carik jodoh lam fb jugak la pasni.. haHa

ni dia design kat jemputan mereka..


Tadi sempat jugak godek2 google nak carik gambar pasangan zed, Natalia.. x jumpe, tapi terjumpe blog zed zaidi.. terus follow. tapi last update 5 Julai 2010. haHa.. Mungkin sbb dia sibuk kot.. then terjumpa fb dia. x dpt add sebab maybe ac tu utk kenalan terdekat sahaja..

14 comments:

  1. wahhhhh...melepas laa....huhu

    ReplyDelete
  2. PEHHHH.. GILE KENTANG KAD KAHWIN DIE... SELAMAT PENGANTIN BARU LA ZED ZAIDI..!! HUHUU

    ReplyDelete
  3. cik bAtu : xpe.. ejulz kan ada.. hoHo :P

    ReplyDelete
  4. ('',)kapie_art'sLover('',): mmg kencang.. haHa

    ReplyDelete
  5. Fyqa: aik.. kuciwa nampak.. huHu :P

    ReplyDelete
  6. moga zed berbahagia...yg akak tau,zed ni teliti orgnya.hihi..mamat smart mmt teliti kot.akak sgt minat ngan zed.

    ReplyDelete
  7. waah2 dah nak kawin zed zaidi erk tahniah buatnya eceh lama menyepi rupanya nk kawin yea hehe tak keciwa zed zaidi nk kawin keciwa sb asyraf muslim dah tunang sob sob T__T haha

    ReplyDelete
  8. ejulz.........sedey.iskkkk. apsal dorang sorang2 tinggalkan ima? mula2 ashraf muslim, kini zed zaidi. doala anuar zain takkk. hahaha ;p

    ReplyDelete
  9. tak lama lagi dapatlah tgk muka tunang dia tu

    ReplyDelete
  10. Lydia Miza(Aidyl Azim): betul tu.. memang teliti orgnya..

    ReplyDelete
  11. efa : ashraf muslim x lame lagi la tu.. heHe

    ReplyDelete
  12. ima : buat pe sedih2.. ejulz kan ada.. huHu :P

    ReplyDelete
  13. Ila : tadi ada jugak skodeng google.. mana tau jumpe gmbar tunang dia.. tp x jumpe.. heHe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...