Tuesday, 10 May 2011

Baek punyeee!!!

Tshirt Contest BTO yg cik enna anjurkan telah selamat sampai ke tangan ejulz.. thankz ya cik enna..

ni dia tshirt rasmi group BTO..

seluar yg ejulz order dari Muroh Molek pun dah sampai.. heHe
klik sini jika nak order barang-barang dari Muroh Molek..

simple je seluar tu.. heHe

x sabar nak tunggu hadiah cik imaza pulak.. heHe. klik sini.

p/s: panas betul sehari dua ni.. dah mandi pun masih panas..

10 comments:

  1. tshirt ngan suar tu utk dijual ke?

    ReplyDelete
  2. hehe...panas sket jek.akak kat sini 45 degre dah ni..sok 50 ntah camner tak tau la..huhu.

    chantik warna merah t-shirt tu

    ReplyDelete
  3. mcm ni lah : utk dilelong.. starting RM599.. haHa

    ReplyDelete
  4. akak LM: ye la kak.. dhoha msti panas lagi.. tu kaler pink laa.. kene cahaya tu yg nampak lain.. peminat jambu maharaja lawak mesti la pink.. haHa

    ReplyDelete
  5. tau x kenapa malaysia panas skang? siler jenguk cni ek!hehehe

    http://bambam-story.blogspot.com/2011/05/punca-malaysia-panas.html

    BTO tuh aper ejulz?kaler pink ek baju tuh???

    ReplyDelete
  6. wah untg lah..byk dapat hadiah..:)

    ReplyDelete
  7. b a m b a m ' s : BTO tu Blogger Tercinta Official group.. :)

    ReplyDelete
  8. Syafiq Rosli : baju n seluar beli laa.. hadiah blm dpt lagi.. haHa

    ReplyDelete
  9. Enna Banana : beli on9.. heHe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...