Wednesday, 25 May 2011

Gian join contest, GA dan segmen segala..

Merujuk kepada perkara di atas,.. (macam surat rasmi la pulak.. heHE).. bila korang baca tajuk entry ni mesti korang dah faham.. kalau x faham jugak, buat2 la faham ek.. haHa :P

Semenjak dua menjak ni ejulz betul2 ketagih nak join contest.. mana x nyer, kira banyak jugak la hadiah yg ejulz dapat.. banyak? bunyi macam dah dapat 10 - 20 hadiah.. padahal baru 3 hadiah.. haHa. pada ejulz tu pun dah syukur alhamdulillah.. sebab ejulz join pun bukan sebab hadiah semata2.. tp leh support contest member2 n dpt kenalan baru.. tu yang penting.. kalau dpt hadiah tu advantage laa.. heHe

tertunggu2 org nak tag ejulz tuk join contest ni.. heHe. jangan malu jangan segan ek nak tag ejulz.. insyaallah kalau ejulz lapang ejulz pasti buatkan.. nak tambah koleksi hadiah.. (macam konfiden menang je.. haHa)

Macam dah ngantuk pulak mata ni.. jap g nak tido laa.. harap2 esok ada laa jemputan join contest.. heHe.. layan kawan2 fb jap sblm tido.. k gud nite.. :)

4 comments:

  1. tak pernah masuk mana2 contest lagi...tak ada idea nak mengarang..heheeh

    ReplyDelete
  2. ejulz pun xde la kreatif sgt mengarang.. heHe

    ReplyDelete
  3. asroL : koh koh koh nak kena tag??? gi tengok kat entry ai...bro giant ada buat PERADUAN TEKA GOL!!!

    ReplyDelete
  4. BRO_MONDAY : jap g aku buat..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...