Tuesday, 17 May 2011

Jadi Mr. Mama di hari cuti...

Salam semua..

Hari tu masa blogspot under maintenance, bukan main bising xleh nak update blog.. bila blogspot dah boleh beroperasi seperti sedia kala, bizi laa pulak.. bz jaga anak2 buah kesayangan ejulz.. ni baru 3 orang.. balik raya nanti insyaallah bertambah jadi 5 orang.. huuu.. banyak duit raya kene keluar tu.. huHu..

Terharu pulak dapat surat dari anak2 buah ejulz.. zara n humaira..

SURAT DARI HUMAIRA

SURAT DARI ZARA


Ni laa dia Zara n Humaira..

Ni pulak Furqan n Humaira..

Seb baek si Furqan ni x pandai menulis lagi.. kalau x dah dapat 3 surat la paksu diorang ni. heHe
p/s: awal pagi esok dah nak balik Putrajaya.. mesti rindu kat diorang ni sangat2.. kalau ikutkan hati dah malas nak balik Putrajaya.. nak je berkepit ngan anak2 buah ejulz ni.. heHe. Paksu kesayangan laa katakan.. eheHe

10 comments:

  1. comelnyer anak-anak buah awk tu...beruntung dapat paksu yang sudi menjaga diorang..cuma jangan paksu membuli diorang udah la yer...hehehehe

    ReplyDelete
  2. ololo . comey nye . sweet gitu ! :)

    paksu , jngn buli lg ye ? hehehe

    ReplyDelete
  3. baru 5 org dah pk duit raya nak bg brape ek.. CB 12 org.. lg pening kot.. mcm mana org lain yg 50 orng..

    omaigoood!hehehe

    ReplyDelete
  4. alahaiii...comeiiinya nak buah...

    kiut miut gitu...

    ReplyDelete
  5. pak sedara kesayangan ni...

    ReplyDelete
  6. asroL : yu buli anak buah yu suruh tulis karangan ek??? koh koh koh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...