Thursday, 26 May 2011

"PERADUAN TEKA GOL "

Join "Peraduan Teka Gol".. tq bro_monday..

Peraduan yang dianjur oleh Red_Giant, pemenang 'Contest dari Malaya ke Manchester'..


Selaku peminat MU yang tegar setegar tegarnya, kene masuk peraduan ni. heHe
wpun agak sukar untuk menang perlawanan ni, ejulz tetap sokong MU..
harap MU menang sebagai hadiah bday ejulz pada 28 Mei tahun ni.. heHe


Tekaan 1 : FC BARCELONA (0) MAN UNITED (1)

Tekaan 2 : FC BARCELONA (0) MAN UNITED (0)
Penalti:
FC BARCELONA (4) MAN UNITED (5)



GOO!! MANCHESTER GOO!!




11 comments:

  1. hahah..teka jgn tak teka..hahaha

    kalau yana teka, yana teka apa yer??hahha


    all the best:)

    ReplyDelete
  2. pasal bola ni satu hape pon taktau :0

    ReplyDelete
  3. woohaa..semoga berjaya lah ye..hadiah jgn lupa kongsi!

    ReplyDelete
  4. nak ulang komen lama ar..



    makan bola
    minum bola
    tidur bola
    main bola..

    BOLA manjang!hahaha..

    ReplyDelete
  5. Yana: teka je MU menang.. heHe

    ReplyDelete
  6. teyn teyn : yg dia tau player2 hensem je kan.. huHu

    ReplyDelete
  7. Anak Wak Mail : agak sukar nak menang.. eheHe

    ReplyDelete
  8. b a m b a m ' s : hehe... segalanya bola.. :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...