Wednesday, 4 May 2011

"Segmen Mesra Blogger Bersama Pembawa Wacana"

Waa.. PW buat segmen laa.. huHu.. ape g, dgn x segan silunya ejulz pun join laa.. kalau lam blog ni x segan laa.. tp kalau face to face malu laa sikit.. huHu


Untuk segmen ni, ejulz pilih "Aku Nak Jadi Kaya".. huHu. Nak tau kenapa ejulz nak jadi kaya? oK, ejulz nak jadi kaya sebab:

1. Nak tingkat taraf hidup..
2. Nak bantu mak dan bapak kat kampung..
3. Nak bantu adik beradik ejulz..
4. Supaya hidup bakal isteri dan anak2 senang..
5. Supaya dapat bantu org2 miskin.. (ye laa, dah kaya buat ape kedekut sgt.. huHu)

Nak buat ape lagi ek kalau kaya? owh ye..

6. Nak buat Kompleks futsal.. supaya remaja2 kawasan berhampiran boleh main free.. dpt laa mengurangkan gejala sosial..

Sebenarnya banyak lagi sebab ejulz nak kaya, tp x terfikir lagi.. huHu

22 comments:

  1. hmm kbnyakan org kaya kdkot,
    aduyai pelik2...

    ReplyDelete
  2. nak buat futsall free tu bagus!!!

    ReplyDelete
  3. cik azeya : boleh je. tu pun kalau ejulz kaya.. heHe

    ReplyDelete
  4. ahsfantasy24 : ok la tu.. leh ejulz jd org kaya x kedekut pertama di dunia ni.. heHe

    ReplyDelete
  5. Tasha : minat futsal ek?

    ReplyDelete
  6. futsal .... dasat .. dasat ! :)

    ReplyDelete
  7. kak ieda: minat punya pasal.. heHe

    ReplyDelete
  8. saya dh jawab soalan anda di entri saya yg terkini. Check it out.

    ReplyDelete
  9. yes yes. cepatlah kaya. :)

    ReplyDelete
  10. yes yes. cepatlah kaya. :)

    ReplyDelete
  11. asroL : kalo kaya jangan lupakan ai....belanja cek lan jugak tau...koh koh koh ai pun join jugak...

    ReplyDelete
  12. Encik Suami : gud luck bro..

    ReplyDelete
  13. BRO_MONDAY : no hal laa.. tu pun kalo masih duk CPK.. haHa

    ReplyDelete
  14. wahh nak buat segment lah mcm ni.. tapi kadang2 mcm boring jer..

    ReplyDelete
  15. hencik ejulz...! pemandangan kt header sgt..err camne nk ckp erk? cm teang gitu..suke..!

    ReplyDelete
  16. Mah@mahu: saje suka2.. heHe

    ReplyDelete
  17. sama lah.. cik pulau pun nak jadi kaya.. lalala~

    singgah jenguk rakan segmen..^^,

    ReplyDelete
  18. cik pulau : smoga kita berjaya jadi kaya.. heHe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...