Wednesday, 8 June 2011

Giveaway | Cik Bambam nak minta TOLONG!

waaa.. cik bambams ada GA laa.. nak join laa.. hiHi.. sory lambat..


ni dia banner cik bambams..

syarat2nya adalah:

1. Tepek banner di atas nie dekat entry korang dan link kan. Sidebar suka ati.. :)

2. Follow or tidak.. depends..tapi korang kena hup to date lar ngan adiah nanti..yer dak? (kan sinikal ayat nie?cakap jek ar suh follow..hahahah)

3. Tell your family and friends to ‘Like’ us on Facebook (http://www.facebook.com/churpchurp )

4. Dah klik LIKE kat fan page Churp Churp tuh.. korang klik lar LIKE kat pic dennn! :P


5. Tag lar kawan masing-masing (optional)

tamat pada 13 Jun tepat jam 11.59 malam!

nak tag:



GUD LUCK YA CIK BAMBAMS.. :)

hadiah2nya? korang tengok la sendiri kat sini..





 

18 comments:

  1. baguih~! hehehe..mokacehh!

    referrer xde ek ejulz??? :P

    ReplyDelete
  2. GOOD LUCK!

    mesti menang punya la..haha :D

    ReplyDelete
  3. b a m b a m ' s : refferer?? ape tu.. xde dlm syarat pun.. heHe :P

    ReplyDelete
  4. Aisyah Aina : thanks.. :)

    ReplyDelete
  5. Ejulz bila plak nak buat GA nie.
    tak sabar tau kite nak join.

    jemput terjah new entry (>.<) Misi Mencari Limau Purut Jantan (>.<)

    ReplyDelete
  6. ehhh..xda ka??hehehe..alar..ada adiah referrer tuh automatik kena buh lar..hehehe

    ReplyDelete
  7. dah undi dah cik bambam...hehehe

    ReplyDelete
  8. Encik Suami : join jgn x join.. heHE

    ReplyDelete
  9. b a m b a m ' s : cik bambams la referrernye.. heHe.. waaa nak bolot adiah sendiri la tu.. haHa :P

    ReplyDelete
  10. Ila : bgs2.. undi jgn x undi.. heHe

    ReplyDelete
  11. kelak mek nulong ngundi.. Mun nak join, kmk nang lambat sikit. Pakey hp susah bah nak update blog. Adoi...

    P/s : thanks doanya.. =)

    ReplyDelete
  12. Amni: undi jgn x undi.. heHe

    ReplyDelete
  13. Ain Zulaikha : thankz.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...