Saturday, 4 June 2011

Ramai betul awek cun arini...

berblogging sambil layan lagu jiwang jap.. heHe. Lagu pilihan arini adalah:

PELENGKAP HIDUPKU - Eren (feat. Romi)

Aku Bagai Laut Tak Bertepi Dan Tak Berkarang
Aku Bagai Bintang Yang Tak Di Temani Malam

Melihat Dirimu Ada Senyum Canda Dan Tawa
Yang Membuat Aku Tak Ingin Pergi Dari Mu

Teringat Janji Lama Mu Kepada Ku
Teringat Aku Teringat
Teringat Saat Kau Masih Ada Di Sini
Temani Ku Sepanjang Hari

Bila Kau Pergi Jauh
Ingatlah Aku
Bila Ku Di Samping Mu
Peluk TubuhkU
Bila Kau Rindu Aku
Panggil Namaku
Ku Datang Menemui Mu

Kau Peluk Erat Jasadku Jangan Lepaskan
Tetaplah kau dsini arungi malam

Karena Hanya Dirimu Belahan Jiwa
Pelengkap Ku Di Dunia

Aritu ejulz ada minta pendapat rakan blogger, aktiviti yg berfaedah yg boleh dibuat pada masa lapang.. klik sini.. bukan apa, ejulz dah boring dgn aktiviti harian ejulz.. asyik buat benda yg sama je.. heHe

Arini ejulz dah jumpa satu aktiviti yg ada faedahnya.. ejulz pegi seremban awal pagi..  sanggup keluar rumah awal pagi semata2 nak pegi join member buat catering.. ada gak faedah sikit... masyukkkk!!! walaupun cuma RM50 je.. boleh laa buat tambah duit minyak motor.. heHe. selain tu boleh laa tambah kenalan.. dpt laa kenal ngan budak2 catering lain.. dan yang lebih penting (xtau la ni berfaedah ke x.. huHu) dpt usha awek2 cun.. ramai giler.. haHa. ayat xleh blah.. haHa. tgh2 usha tu, dgn kontrol macho lagi buat keje tiba2 tgk org ramai usha baik sorang awek ni.. ejulz pun pandang la minah tu.. biasa2 je muka dia.. bila dah dekat dgn dia, terdengar laa suara dia yang xtau nak kata apa.. haHa.. rupa2nya 'dlm botol' aka mak nyah.. ada jugak tersesat 'dlm botol' di sebalik awek2 yang cun tadi.. adehh.. seb baek la ejulz xde nak usha ke ape.. heHe.

Muka pengantin macam penah tengok.. blogger kot.. x sure.. huHu.

24 comments:

  1. haha,,ade gak yg cmtu...
    okla tu..dpt gk isi mse lpg..ade kerje kosong lg tak?ngeh3

    ReplyDelete
  2. okey lah..dpt isi mse lapang..hehe.

    brhati2 dgn 'nyahh' aw..hehe.

    nway, xpernah dgr pon lagu kat ats tue..huhu..

    ReplyDelete
  3. hahahahaha.
    naseb baek la dia kuarkan suara dulu.
    waaahh.da full da masa ejul cmnie.

    neway,epy belated besday!:D

    ReplyDelete
  4. hai ensem, dah follow blog awak. TQ sebab terjah blog saya yer..

    ReplyDelete
  5. isi masa lapang adalah sesuatu yg sgt indah dlm hidup.

    pstt ..suka lagu ni!

    ReplyDelete
  6. liyana : ada.. minggu dpn ada lagi.. tp x sure la blh ikut ke x.. sbb member yg ajak aritu mcm x pegi je.. nak pegi sorang segan pulak..

    ReplyDelete
  7. ain nadzirah : tu la pasal.. hampir tertipu dgn nyah.. haHa.. search la kat youtube lagu tu.. best.. heHe

    ReplyDelete
  8. ima : thankz ima.. xde la full sgt.. heHe

    ReplyDelete
  9. GreenAppleKu.com : thankz sudi follow.. dah follow balik.. :)

    ReplyDelete
  10. sis LM: terlalu indah sampai terjumpa nyah.. haHa..

    ReplyDelete
  11. amboiii. myelam smbil hirup. hikk

    ReplyDelete
  12. Fyqa : heHe.. seb baek x tersalah hirup. uhuHu

    ReplyDelete
  13. nawal addina : mmg best.. heHe

    ReplyDelete
  14. Muahahahahaha.. Dlm botol? Yekk!!! Tu ler len kali nk usyar kne cek lu btol2..

    ReplyDelete
  15. Liyana Zahim : heHe.. seb baek x usha sampai mintak no tpon.. haHa

    ReplyDelete
  16. woaaa,cuci mate ek smbil2 buat kje tu,.hehe,.bt sbg part time pon oke pe ejulz,.ade jgk yg msuk poket,.


    ehem,sbnrnye CN duk dlm gue kelam,.xjmpe jln kluaq,.tu yg xbkk2 pon blog,.haha,.xdela,sje mnyepikn dri,.huhu

    ReplyDelete
  17. salamualaik..

    masyuk la. kalau hari2 rm50 best sgt la cmtu ^^
    dapat tampah duit poket, dapat isi masa, pengalaman berkawan dgn 'dlm botol' hee.. :)

    ReplyDelete
  18. usha aweks pon isi kekosongan masa gak kan!hahahha..

    men! T_T'

    ReplyDelete
  19. **::CIKNUURUL::** menyepi tanpa berita.. huHu.

    2 la pasal.. ada jugak duit tambah.. heHe

    ReplyDelete
  20. amna: adehh.. xnak la bkawan dgn 'dlm botol'.. bahaya.. haHa

    ReplyDelete
  21. b a m b a m ' s : heHe.. tau xpe.. :P

    ReplyDelete
  22. asroL : wah!!!!!bagus aktiviti ni geng!!! berfaedah,,,masyukkk gak duit...kawan yu tu nak pakai oram lagi x? ai tengah carik part time job jugak ni...apa² citer kat ai tau...

    bab gadis cun, ai x nak masuk campur...koh koh koh

    ReplyDelete
  23. 12 aribulan ni, minggu dpn ada job lagi.. tp fikri member aku yg bawak tu xde.. tp kalo nak pegi blh je.. bgtau dia awal2.. aritu aku ajak KY sekali.. haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...