Thursday, 28 July 2011

Ayuh Harimau!! Tundukkan Singa!!!

X sabar nak dengar sorakan Harimau Malaya malam ni.. alhamdulillah akhirnya dapat jugak tiket.. nak cite sikit pengalaman beli tiket utk ejulz dan kwn2.. 26/7/11 (Selasa) tiket mula dijual.. ejulz ngan member ejulz shuk pegi stadium nak beli tiket.. lewat jugak la pegi.. petang camtu.. sampai2 je tgk boleh tahan jugak ramai.. tanya kat brader2 kat situ, diorang kata tghari dah abis.. ramai yg kecewa sbb dtg jauh2 tapi x dpt tiket.. pegawai2 yg jaga kaunter kata hari esok (27/7 - rabu) baru ada stok lagi..

27/7/11 (Rabu) - pegi awal2 kat stadium.. diorang kata kaunter bukak pukul 9.00 pagi.. ejulz ngan member ejulz sampai sana dalam pukul 9.15 pagi.. tgk2 ramai gila b#6! org kat sana.. ejulz ngan member pun baris laa.. Jam 10.20 camtu dah nak sampai kaunter.. dalam 10 org camtu la lagi.. sekali tiket dah abis kat line yg ejulz baris.. sakit hati bila pegawai kat kaunter tu xde inisiatif nak ambik tikat kat kaunter lain.. mmg sakit hati.. ada ke patut kite yg dah berbaris ntah berapa batu jauh x tau laa.. heHe.. pastu suruh kitorang baris semula kat barisan yg masih ada tiket. mmg hampeh la camtu.. pengurusan kaunter tiket perlu lebih berinisiatif dalam hal2 camni.. fikir rasional la sikit.. tau nak senang je.. tiket abis pastu blah.. macam haram!! seb baek la member kpd member ejulz tadi ada berbaris kat baris ke 3.. sempat la suruh belikan.. kalo berbaris semula tadi mmg x dpt la tiket.. dalam pukul 11.00 pagi tiket dah abis dijual.. ramai yg kecewa sbb x dpt tiket..

xtau la malam ni penuh ke x stadium.. bila baca utusan arini, diorang kata stadium boleh menampung 100 ribu penonton.. tapi FAM hanya mengeluarkan 85 ribu tiket sahaja di atas faktor keselamatan.. ape yg ejulz rasa pelik kat sini, masa team EPL datang aritu boleh stadium penuh.. tapi bila team tanah air main, macam2 yg x boleh.. bila penyokong xde salahkan penyokong, bila penyokong dah ada diorang buat camni pulak.. ape pun x boleh!!

ape2 pun, harap Harimau dapat menundukkan 'Raja Rimba', Singa.. walaupun amat sukar tapi semangat dari para pemain dan para penyokong amat penting utk mendapat kejayaan.. Gud Luck Harimau Malaya..

[Rasa bersalah bila membuatkan si dia risaukan ejulz.. i'm sorry]

14 comments:

  1. GO GO GO MALAYSIA!! heeeee

    ReplyDelete
  2. semoga malaysia menang..gi stadium tu nanti jgn lupa solat maghrib...hehehe

    ReplyDelete
  3. asroL : doa ai dari jauh untuk pasukan HARIMAU MALAYA...kali ni ai x dapat pelepasan/kebenaran untuk ke stadium bersama yu oL seperti selalu...family 1st kali ni, dibah ajak tengok sama² anak beranak kat RTM1 live...koh koh koh

    p/s : ai teka 3-1 agregat 6-6 dan malaysia layak berdasarkan gol tempat lawan 3 biji...

    ReplyDelete
  4. housemate pun pegi stadium malam ni, wa x sanggup nak bsesak2, tgk kt tv sudah, boleh goreng cekodok minum teh o sambil tgk bola, hehehe

    ReplyDelete
  5. ya lah..kalau org sendiri yg main mcm2 kan? hehe..

    ReplyDelete
  6. eiii semangat2 .. insyaallahh kita sama2 doakan dan beri support .. :) akak support dari umah jewww ....

    ReplyDelete
  7. Go Malaysia Go..

    ne berblog sambil tgk bola la..hehehhe

    ReplyDelete
  8. Oit,ktk g cya mok nangga awek cun ka?

    HAHAHA

    ReplyDelete
  9. malaysia dah cuba sedaya upaya.. :)

    ReplyDelete
  10. xde rezeki Malaysia kali nie..


    nways, selamat berpuasa. :))

    ReplyDelete
  11. xde rezki...huhu
    npe ayt last tu..sdey jer

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...