Tuesday, 30 August 2011

Salam Aidilfitri..

Salam buat abg2, akak2, adik2 dan kawan2 semua..

Lama dah ejulz tak buat entry.. Mungkin disebabkan kesibukan buat assignment, test, kuiz  yang melambak2 ejulz x berkesempatan nak buat entry.. Balik bercuti kat kampung pun sibuk tlg mak ejulz kemas rumah.. heHe..

Dikesempatan ini rasanya belum terlambat ejulz ucapkan Selamat Menyambut Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin.. Ejulz nak mintak maaf andai pernah menyakitkan hati rakan2 blogger sekalian semasa membaca entry ejulz..

_SaLam aiDiLFitri dari Ejulz_

5 comments:

  1. Salam ukhuwah,
    Salam Aidilfitri,
    Salam Kemerdekaan.

    Di bulan mulia, Syawal ini saya mengambil
    kesempatan menyusun jari memohon maaf
    kiranya ada salah dan silap yang mengguris
    hati.. Salam kemaafan;

    - ahsfantasy24.com.

    ReplyDelete
  2. lamanya tak bagi komen kat sini~~~!!!

    yana pulak dh lama tak update blog..haha


    selamat hari raya!!! maaf zahir batin!!!

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya :D

    Btw sudah follow blog ni..
    sudi la follow blog kite juga yer..
    http://cintairmata.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. salammmm!!

    selamat hari raya yer ejulz!! :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...