Monday, 24 October 2011

Kecewa kekalahan pertama Manchester United..

Salam semua..

Malam tadi lepak kat mamak dgn kwn..  Rmh dh xde astro lagi.. Nak pasang rasanya x mampu sbb skrang ni duk sorang2 je.. bila dah duduk sorang2, sewa rumah pun byr sorang2 la.. huHu.. memang masak laa.. skang ni ejulz tgh crik org nak sewa bilik sewa.. utk lelaki bujang je k.. kalo pompuan bujang tu, ejulz kene fikir masak2 laa k.. :P kalo ada kawan2 yg nak crik bilik sewa kat area Putrajaya gtau k..

ehh, siap buat iklan bilik untuk disewa pulak.. heHe.. ok, mlm td tgk match Man Utd vs Man City.. kuat gak city ni.. huH! keputusan berkesudahan 6-1.. gara2 J.Evans kene buang padang, benteng pertahanan jadi goyah.. mudah sangat kene bolos.. adussshhh!.. Niat di hati nak tengok match ni kat rumah PM.. ye laa, kan PM ada invite frens fb n twitter ke kediamannya utk tgk match ni.. Ejulz pun ada gak g register.. skali xde jemputan.. saboo je laa.. :(

ape2 pun all the best Manchester United!!!

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...