Wednesday, 5 October 2011

Mamat yang "BENGONG"

Malam tadi seperti minggu2 sblm ni, ejulz bersama kawan2 bermain futsal.. Selepas main PS3 kepunyaan encik Asrul (member rumah yang bakal ke gerbang perkahwinan minggu ni), ejulz dan member ejulz terus ke kompleks futsal.. kitorang naik motor je pun.. hehe.. sampai kat kompleks futsal ejulz pun check la henpon ejulz yang kian uzur ni.. heHe. ejulz tgk ada 2 miskol.. xtau no sape.. kebiasaannya mmg ejulz x layan no2 yg x dikenali ni.. tp mlm td tiba terasa nak call, takut family ejulz ada tuka no ke ape.. tiba2 dgr dia cakap macam main2 je.. sambil lewa.. bila ejulz dgr camtu ejulz pun letak la phone.. kompom bukan family ejulz.. kemudian dia call balik..

mamat BENGONG : apa pasal kamu telefon sama saya?!! (dengan nada marah)
ejulz : xde.. tadi saya tgk u ada call.. jadi saya call balik laa.. mungkin u salah nombor kot.
mamat BENGONG : mana ada saya call sama kamu!! kamu call sama saya!!

adehh.. masa ni Tuhan je tau perasaan ejulz.. kita cakap baik2, tiba2 dia marah kita pulak.. dah la x ngaku dia ada miskol.. adehh.. then,

ejulz : ok laa.. ok laa.. saya salah.. sory salah nombor..

last2, ejulz pulak yg mintak maaf.. ejulz sebenarnya malas nak layan org2 camni.. dah la x ngaku dia ada termiskol ke.. xpun check la dulu henpon tu mungkin ada org lain pinjam phone dia ke.. pastu nak marah2 orang adeh.. malas nak layan.. dah la ejulz nak main futsal.. kalo ejulz x ngalah mlm td x main futsal la jawabnya asyik bertekak.. haHa

15 comments:

  1. selalu je ada mamatt bengong camtu.dah la abiskan kredit kita duk call dia.last2 dia tak ngaku miss call kita.geram tul.nak marah2 tu biasalah.cam kita nak sgt call dia.ingat akak je pernah alami camtu.

    awak tak blh buka blog akak kat opis sbb mereka blog blog berdotcom kot?

    ReplyDelete
  2. hahahahaha ksian mamat tu da malu

    ReplyDelete
  3. shera slalu kne mcm tu.. kkdg nombor tak kenal shera malas angkat.. tp skrg2 ni kne angkat gak, nak ke tak nak ke, kne angkat gak.. takut org suh dtg interview.. >.<"

    ReplyDelete
  4. kak LM : sebab takut buang kredit call dia laa ejulz letak je.. gpun dia cakap macam main2 je..

    ReplyDelete
  5. EZAN IDMA : xtau la malu tahap mana.. kalo malu tu ok lagi.. kalo xtau malu.. adehhh.. lagi sakit ati.. heHE

    ReplyDelete
  6. Shaherah : owh. tgh crik keja ek? gud luck.. :)

    ReplyDelete
  7. hurm...saya pun kekadang ada jugk kena cmni..abaikanlah..

    ReplyDelete
  8. nilah masalah org kita .. x ngaku salah mereka .. last2 kita yg kena mengalah dan mengaku salah dan mohon maaf .. huhuh

    kalau akak x nak panjang cerita mcm tu lah .. nak2 ngan kawan2 nie .. dia je nak menang huhuhu

    ReplyDelete
  9. elehhh . kadang2 ada orang sengaja buat2 salah number kan...

    *flirting ;p

    ReplyDelete
  10. biasa la 2...main tembak2 kOt2 dapat aweQ cun....

    ReplyDelete
  11. ummi anum : org salah no mmg la slalu jugak.. tp ni kali ptama org yg slh no mrh kite.. adeh..

    ReplyDelete
  12. tu la pasal kak ieda.. payah ckp ngan org yg xnak ngaku slh ni..

    ReplyDelete
  13. lynda salim : buat2 slh no.. ingt ni no awek ke.. heHe

    ReplyDelete
  14. mOon jOhari : tu r kot.. mmg awek sgt la ni. haHa

    ReplyDelete
  15. biarkan dia..dia hilang ingatan lar tuh!! ahhahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...