Wednesday, 1 February 2012

Facebook nak ditutup, Mface pulak mcm kene hack...

Salam semua.. harap hari ni berada dalam keadaan sihat hendaknya..

Disebalik berita panas "Hantu Kak Limah kene saman" di muka hadapan metro arini, kita digemparkan dgn berita "Facebook akan ditutup".. berbagai2 komen dan pendapat dpt kita dgr dari berita ni.. kalo betul xde nnti, xde lagi la 'Cinta MukaBuku'.. hehe.. walau bagaimanapun terima kasih kpd FB kerana telah memberikan kebahagiaan kpd ejulz mengenali 'si guLE' .. :)


Arini ejulz sedih sangat sebab xdpt bukak mface.. korang tau x mface? kalo xtau klik ni xxx.. sebenarnya mface telah buat satu contest utk menangi 1 ipad 1 minggu.. harini ejulz berada di ranking ke-3.. nak usaha lebih. kalo dpt hadiah tu, nak bagi kat org yg tersayang.. hehe.. bila nak bukak akaun mface arini mmg xdpt.. ejulz ingt mmg ada problem pada web.. so, ejulz suruh 'si guLE' cuba bukak akaun dia.. dia kata dapat buka.. ejulz rasa x sedap hati.. mngkin intenet ejulz slow kot arini fikir ejulz.. bila ejulz minta tolong 'si guLE' cuba buka akaun ejulz mmg x dapat.. Ejulz takut akaun kene hack je.. sedihhh!!! ada sape2 leh tolong x? camne nak buat?

33 comments:

  1. Cik Rongoks : ermmm.. tgh sabar la ni.. ade je org dengki bila kita berada di atas.. :(

    ReplyDelete
  2. pesal plak nak tuutp kan..belum pernah masuk mface lagi

    ReplyDelete
  3. Ila : xtau la.. xkan bankrup kot.. hehe.. xtau g benda ni btul ke x.. hehe

    ReplyDelete
  4. daripada hari tu kata FB nak tutup tapi tak tutup2 jugak.

    ReplyDelete
  5. shedameor : tu la pasal.. ntah sape la buat spekulasi ni.. tp ni mcm real je.. siap ada akhbar lagi.. hehe.. kita tggu je la. :)

    ReplyDelete
  6. ni mesti prank....byk kot untung dorang dpt drpd fb....

    ReplyDelete
  7. krunch2sa : tu la pasal.. 1 dunia dah tau facebook.. lain la cam mface.. haha.. dah la akaun kene hack..

    ReplyDelete
  8. trik je tu
    dulu pun gini jugak
    x jadi tutup sampai sekarang]
    kita tunggu dan lihat je nanti

    ReplyDelete
  9. Anak Ulu Cheka : tu la psl... hahaha

    ReplyDelete
  10. ye ke nak tutup sblm ada jugak cakap .. tapi x buat punn gimik je nie .. ekekke

    ReplyDelete
  11. selalu dgr mende nih tp x btl.kali nih x tau lak.

    ReplyDelete
  12. kak ieda, tu r pasal.. blogger pun aritu penah gak dgr kata akan ditutup kalo gune emel yahoo ke ape dulu.. hehe.. mcm2 je.. siap suh tukar emel utk slmtkan akaun.. xtau la ape cite aritu.. hehe

    ReplyDelete
  13. zOeY zAu YaH : ye r.. xtau kali ni tul x.. hehe

    ReplyDelete
  14. bahaye nye kalu kena hack.

    cube request password baru ke?

    pastu cbe check dekat emel

    ReplyDelete
  15. klu fb tutup..mface plak kene hack..so..nak register kat laman sosial mane plak ek?

    new entry (>.<) Akhirnya..Aku Dapat Kau (>.<)

    ReplyDelete
  16. ain nadzirah : dah buat password baru mlm td.. dlm pkl 2 pagi cuba login balik baru dpt.. :)

    ReplyDelete
  17. Encik Suami : blogger je lah kot angah.. haha

    ReplyDelete
  18. adehhh..cmna neh..betoii ka dak neh..rasanya tahun lepas cm tu jgk..ehhe..

    wait n see..ehheh

    ReplyDelete
  19. tak risau sangat kalau fb ni nak buat
    lingkup. tapi kalau blogger, aiyok ! haru,,

    ReplyDelete
  20. berani ke nak tutup rugi besar mereka nanti...

    ReplyDelete
  21. salammm
    huh...tipu la fb tutup...
    fb is a big bsness kut...

    ReplyDelete
  22. klo btul pon mark.Z tu x nk fb...
    x kn close cmtu..huhu
    x ke dy trpkir serah x tgn owg len... dpt gak duet....
    huu..

    ReplyDelete
  23. ILA HonEyBuNNy : tu la pasal.. wait n see je laa.. hehe

    ReplyDelete
  24. ahsfantasy24 : aiyok.. kalo blogger pun tutup putih mata laa.. hehe

    ReplyDelete
  25. nik rosmawati : aah.. yg ac mizal.. dgr cite arini ada masalah sikit kat mface tu.. xtau pesal.. baru 3 hari x bukak..

    ReplyDelete
  26. Daddylicious : tu la pasal.. xkan nak tutup camtu je.. hehe

    ReplyDelete
  27. Pahlawan Seven : wsalam.. tu la pasal.. xkan nak tutup camtu je.. camne leh tau blog aku ni? hehe

    ReplyDelete
  28. ejulz:keh3.....jumpe kat Bro Sam nyer blog...^_^

    ReplyDelete
  29. Pahlawan Seven : owh.. pe cer mface? haha

    ReplyDelete
  30. hmm,no komen la kalo psal ni..mmg xtau.hehe

    ReplyDelete
  31. O CIKTEDDY : alhamdulillah dah ok lps tukar pasword aritu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...