Wednesday, 8 February 2012

Rindu pabila berjauhan..

"Semakin Jauh Semakin Rindu.."

Betul ke? semakin jauh semakin rindu..? hehe.. selama hampir 5 tahun bekerja di negeri orang ni, ejulz dapat rasakan yang semakin kita jauh dengan seseorang semakin rindu kita padanya.. itulah dia OMBAK RINDU.. huHu.. dah berombak-ombak rindu ni.. ombak laut china selatan. hehe

Semalam baru je lepas call mak gune digi easy prepaid.. hehe.. boleh free sampai pukul 6 ptg.. hehe. nak promote digi pulak.. hehe..

#Rindu "Si guLE"


16 comments:

  1. demam ombak rindu lagi rupenye member aku sorang nih... hohoho...

    ReplyDelete
  2. ombak laut china selatan zi.. hahaha

    ReplyDelete
  3. sama la kita, tapi aku lagi jauh kut... huhuhu... *meroyan jap kat tepi mesin fotostet yang tgh takde toner tu... T_T

    ReplyDelete
  4. kes bahaya nie .. ekekek
    kena amik cuti jumpe "seseorang" ituuuuuuuuuuuuuu ;)

    ReplyDelete
  5. razzwey : xnak la meroyan kat mesin potostat.. baek meroyan kat tepi tasik.. hahaha

    ReplyDelete
  6. kak ieda : hehehe.. nak simpan cuti.. leh cuti panjang.. dpt jumpa lama2.. hehehe

    ReplyDelete
  7. ombak rindu noh... amboih tepon mak lama-lama, baguih2..

    saya klu tepon mak lama2, mak plak x senang duduk suruh letak cepat2 banyak lagi keja nak buat katanya..

    ceit, banyak pulak komen.. kbai..

    ReplyDelete
  8. tamatkan kerinduan..gi lamar cpt ejulz..

    p/s:sori akak lama tak ziarah sini.busy ngan baby

    ReplyDelete
  9. seriously digi sangat murah! enna pun nak beli no digi ni, anyway, kalau couple jauh2 mmg untung, bukan je rindu bertambah tapi dosa pun kurang, ye la kalau duk dekat mesti nak jumpa la, dating la. kan x elok. ahaks >.<

    ReplyDelete
  10. Nicaa : kuat membebel kot.. tu mak x tahan tu.. hehehehe

    ReplyDelete
  11. kak LM : Insyaallah.. smoga ejulz dimurahkan rezeki.. hehe

    p/s: ejulz pun baru nak start balik berblog ni.. lama dh x layan blog.. sibuk nak kejar ranking mface je lama ni.. hehe. x dpt hadiah contest pun..

    ReplyDelete
  12. kene mintak tips dari Daddylicious ni.. camne nak jadi pasangan yg romantis..kih kih kih..

    ReplyDelete
  13. Enna Banana : betul3.. murah sgt kalo call buddies.. call la waktu siang.. hehehe

    ReplyDelete
  14. jom lepak ngan aku kat mesin photostat, best gile... ;p

    ReplyDelete
  15. hahaha.. lepak je la ko sorang2 situ.. hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...