Monday, 9 April 2012

9hb xkan ku lupa..

Assalam  & Selamat Pagi...

apa khabar semua arini? harap berada dalam keadaan sihat selalu..

Arini 9hb April 2012.. 9hb? x perlu laa ejulz bgtau ape yg special sgt pasal 9hb tu ek.. hehe.. tapi tarikh tu adalah tarikh yang amat bermakna bagi ejulz.. satu tarikh yg ejulz xkan lupa smpai bila2.. setiap awal bulan ejulz pasti akan ingt tarikh tu.. sebenarnya ejulz dah ada buat perancangan nak buat kejutan pada 9hb Jun nanti.. tp mungkin x berpeluang.. :(

ntah ape2 la motif ejulz buat entry ni... hehe.. melalut je pasal 9hb.. kih kih kih..














*Kmk akn ingt tarikh tok smpei bila2.. kmk xtauk trikh tok bsemadi di ati ktk @pun x.. kmk akan tunggu 9 Jun tok klk.. kmk rindu ktk.. apa2 pun kmk doakn ktk bhagia n sihat slalu.. jaga family ktk bait2..

13 comments:

  1. ehem..ehem..apa yg spesial sgt tu..

    ReplyDelete
  2. hye Ejulz, thx drop a comment kat blog saya! really appreciate it! moga kamu pun sihat ya!

    ReplyDelete
  3. mizzkechique : ade laa.. :)

    ReplyDelete
  4. EZAN IDMA : biar la rahsia.. :)

    ReplyDelete
  5. eMMe : sama2.. amin.. tq :)

    ReplyDelete
  6. jeng jeng jeng
    ejulz nak jumpe makweee keee
    ekekeke ;)

    ReplyDelete
  7. rindu masa tu kak ieda.. :)

    ReplyDelete
  8. 9hb trikh pkenalan ngan si dia kut?hihi

    ReplyDelete
  9. hehe surprise apa tu..gtaula special 9hb knpa..hihi

    ReplyDelete
  10. hehe surprise apa tu..gtaula special 9hb knpa..hihi

    ReplyDelete
  11. are_lin@yu : rasanya dh xde yg surprise lg.. :(

    tp tarikh tu n dia tetap special dlm hidup ejulz.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...