Saturday, 28 April 2012

Cari yang lain??


Kalau laa semudah itu.. hurmm.. susah nak lupakannya..










si guLE, kmk syg ktk.. ktk ingt x kita penah cadang nak beli rantei stair way to heaven? x sangka mek, blm sempat kmk nk beli kt dh x mcm dlok.. :(




18 comments:

  1. elyna mirsada : betul tu.. :(

    ReplyDelete
  2. Sabar la eh, doa pada Allah moga2 perasaan sayang tu hilang. moga dipermudahkan segala urusan :)

    ReplyDelete
  3. alaaaaa..
    xmo la sedih2..
    ika pon penah rase..
    tapi kita kena kuat :)

    ReplyDelete
  4. org ckp..

    kalau kita nak lupakan seseorang..

    kita kena cari seseorang yg lain gantikan tempat dia..^^

    ReplyDelete
  5. Sharina Abdullah : x sanggup rasanya nak doakan perasaan tu hilang.. :(

    ReplyDelete
  6. Cik Rongoks : insyaallah cuba kuat..

    ReplyDelete
  7. ♥ wawawawa ♥ : nak cari pengganti bukanlah semudah ABCDE.. bukan senang nak lupakannya.. sbb berharap dailah yg terakhir.. :(

    ReplyDelete
  8. Sbarlah bro.. Mngkin Allah ambik gf bro ni, utk dgantikn dgn bkal isteri yg lg baik.. Bro byk2 brsabar ya.. Takde sbar pun yang tak bermakna..^^

    ReplyDelete
  9. sabar ek..adik muda lagi..jangan risau,akan ada pengganti..

    ReplyDelete
  10. semua jadi ada hikmah. banyakkan bersabar insyaAllah akan dapat lagi baik :)

    ReplyDelete
  11. lavie-enmauve : insyaallah.

    ReplyDelete
  12. Jgn diingatkan lagi dik, semua yg berlaku adalah kehendak dia, percaya ckp akk, adik akan jumpe yg lebih baik, ejulz have to forget everything dear, specially pic dia, jgn ingat lagi dik, u have too, for ur self, not for her!

    ReplyDelete
  13. makaseh kak ieda.. insyaallah ejulz akan cuba kuatkan diri..

    ReplyDelete
  14. siapa yg tak sedih bila diri dikecewakan or ditinggalkan.. mybe ada hikmah disebalik semua tu. patah tumbuh hilang berganti, jgn risau eh..
    (kalau tak tumbuh jugak, jgn tanam pokok tu, pokok lain banyak)

    ReplyDelete
  15. babycomel : insyaallah.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...