Tuesday, 17 April 2012

Jom Join 1st GIVEAWAY from Telekungnajwa

Ni ejulz bukan kene tag k.. Saje nak join.. mesti ada yang hairan.. Ejulz pun nak telekong ke padahal ejulz lelaki.. terhegeh2.. hehe. Sebenarnya tujuan ejulz join GA Contest ni sbb kalau ejulz dpt hadiah tu, ejulz nak bagi kat si guLE.. Kalau menang la.. hehe. Harap2 kalau ejulz menang n bagi hadiah kat si guLE, dia akan gembira.. :)

Ok, ejulz terperasan GA ni kat blog Miss Zaty.. ape lagi, ejulz pun join la.. terbayang muka si guLE pakai telekong ni.. (belum menang dah berangan.. hehe)


nak join? klik banner tu.



HADIAH2:

1st prize: Telekung Q2 bernilai RM 80 ( mengikut size muka anda)



2nd prize: Telekung Travel Satin bernilai RM 29 -kaler mengikut stock yg ada eh..


3rd prize: Kain batik solat Cap Padimas bernilai RM 17


Nak tau SYARAT2.. ni dia.. hehe


Komen mengenai Telekungnajwa..?

ok, pertama sekali ingin ucapkan tahniah di atas usaha membangunkan perniagaan ini. Disamping untuk mendapat pendapatan untuk kehidupan seharian, bagi ejulz perniagaan ni ada bnyk kelebihan pada pandangan peribadi ejulz.. ok, sepertimana kita tahu, telekung ni digunakan untuk mendekatkan diri kepada Ya Ilahi.. Jadi bagi ejulz perniagaan ni sangat mulia dan akan mendapat keberkatan dariNya sekiranya disertakan dengan niat yang betul.. Insyaallah.. :)



ok, arini ejulz nak tag :






*si guLE : kmk harap kmk dpt menang GA tok.. mun kmk dpt adiah ya, kmk brik ktk k.. :)











23 comments:

  1. Ramai tul blogger yg bermurah hati skang ni.

    ReplyDelete
  2. ayoyo..ktk tag kmk ka?? terima kasih.. insyaallah kmk join mun ada kesempatan okehh..(^_^)

    ReplyDelete
  3. Si Matatajam : sekadar mencuba.. mane tau dpt hadiah.. hehe..

    ReplyDelete
  4. ~Sweet Honesty~ : okey.. doakan kmk menang. hehe :)

    ReplyDelete
  5. ~Sweet Honesty~ : okey.. doakan kmk menang. hehe :)

    ReplyDelete
  6. alahaii..kmk dh ngga syarat2 nya tek..sik dpt kmk join..sbb kmk sikda fb..apapun,gud luck..mun ada rezki,dptla telekung free tuk c gule(^_^)

    ReplyDelete
  7. hehe..awk tag sy,xdpt join sbb xde fb..gud luck utk awk ek..

    ReplyDelete
  8. tq tag saya....gud luck taw...moga dapat hadiah tu..=)...

    ReplyDelete
  9. aSSALMUALAIKUM Ejulz,

    Syukran jazilan masuk contest 1st GA by telekungnajwa..dahlah nk bg kt gule..moga gule bsyukur dpt bakal suami yg nk membawa gule bersolat dgn telekung kami..kami share ye post Ejulz ni ni page kamik ( x pandai ckp Sarawak)

    To kwn2 Ejulz,
    If ada blog tp xde fb, boleh join jugak..yg penting, tag kt 3 org n follow blog www.telekungnajwa.blogspot.com

    Sape ada fb tp xde blog, pun boleh join..LIKE us in fb dulu
    http://www.facebook.com/pages/Telekungnajwa/106514662761645

    winner will be chosen dgn entry yg creative dan admin rs dpt menarik minat ramai..cepat2x..

    ReplyDelete
  10. gud luck ye...nk bg org tersayang tu...;)

    ReplyDelete
  11. elyna mirsada : xde fb pun leh join.. join la.. mane tau leh menang.. hehe

    ReplyDelete
  12. ~Sweet Honesty~ : makseh.. xda fb pun leh join la.. try jak ktk.. ne tauk dpt menang.. hehe

    ReplyDelete
  13. Azee Hana : sama2.. tq.. gud luck jugak.. :)

    ReplyDelete
  14. Yusz : hehe.. xpe.. blh blajar bhs sarawak sikit2.. :)

    tq..

    ReplyDelete
  15. wah2 ejulz dah start joint GA ..
    gud luck dear ! ... ;)

    ReplyDelete
  16. Salam ejultz,

    Tahniah, anda terpilih sbg pemengang JOM JOIN 1st GA by Telekungnajwa..
    boleh bg hadiah telekung ni kt GULE..
    Contact kami di telekungnajwa@gmail.com.my sertakan nama, alamat & phone no utk penghantaran hadiah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...