Sunday, 15 April 2012

Rindu nak join Contest / Segmen / GA

Salam n selamat petang semua..

ok.. direct to the point ejulz rindu sangt nak join contest / segmen / GA.. dulu ejulz rajin sgt join semua ni.. N niat ejulz join smua ni bukan la sebab hadiah semata2.. ejulz join sebab nak kenal lebih ramai lagi blogger n sokong semua blogger yang anjurkan contest / segmen / GA ni.. tapi kalo nak bagi hadiah tu alhamdulillah.. hehe. bukan mudah nak kendalikan satu contest @ segmen ni..

Dulu ada je kwn2 blogger ejulz tag ejulz.. n dengan senang hati ejulz akan join.. Last sekali ejulz join segmen pada 26 Mei 2011.. join GA last sekali pada 8 Jun 2011.. dan last skali join contest pada 24 Julai 2011..

Ejulz minta maaf sgt dlm tempoh last sekali ejulz contest sampai skang ejulz x dpt nak join sebarang contest @ segmen yg korang tag kat ejulz.. sbb masa tu ejulz ada komitmen lain.. hehe. skang ejulz nak aktif balik berblog sbb mungkin komitmen tu dah berkurang.. atau mungkin dh xde komitmen lagi.. hurrmm.. lepas ni kalo ada contest2 @ segmen2 tag ejulz k.. ^_^











* ktk, 24 julai yg last kmk join contest ya kmk dh rapat ngn ktk.. kmk dh mula kurang berblog sbb kmk mok berik bnyk masa k ktk.. kmk mok luang suma masa free kmk k ktk.. lps keja kmk akan trs luang masa ngn ktk wpun dlm tpon jak.. kdg2 ms keja pun kmk akan curi2 msa luang masa ngn ktk.. kmk polah camya sbb kmk tauk kt berjauhan.. wpun kt bjauhan, kmk xmok ktk rasa kmk jauh d ati ktk.. kmk mok wpun jauh d mata tp dekat d hati.. kmk sntiasa ingt ya.. sbb ya la kmk brenti join contest n segmen kat blog.. sbb kmk mok luang masa ngn ktk.. tp knk tok mgkin ktk dh ada org lain k luang ms ngn ktk.. mgkin kmk x xperlu glak.. sbb dh ada org lain leading d ati ktk.. pastok kmk akan aktif berblog gik.. kmk nak join segmen n contest.. ya jak cara kmk luang masa kmk.. kmk dh xtauk nk polah pa k luang masa mek.. ktk dh xda gik.. makseh sbb msh msg kmk.. tp kmk mintak maaf kmk xpat reply msg ktk.. kmk dh pdh ngn ktk nak? mun ktk dh sedia bok mek akan contact ktk gik.. tp mun drik ktk pun masih confius, kmk blm sedia nak contact ktk.. maafkn kmk..





16 comments:

  1. Assalamualaikum ejulz,

    Terima kasih ya sudi mai ziarah blog Kak Ros....

    ReplyDelete
  2. wahhh.. byk contest skrg tgh running..cmya lgi bgus tuk ktk hiburkan ati..

    ReplyDelete
  3. dikkk akk pun tgh cari mood nak joint ga bagai nie huhuhu, entahlah dah lama mood berga hilang, blog ga tuuu terkuburr aje huhuhu

    ReplyDelete
  4. Bagus jg, cuma kena sabar, maksud saya tiap segmen saya tengok mesti ada syarat kan.

    ReplyDelete
  5. Sweet Honesty~ : ya la.. gik tgh crik lok.. blm ada org nak tag.. hehe.. dlok penah menang bah.. penah dpt baju.. ehehe..

    ReplyDelete
  6. kak ieda : dlu ejulz mmg suka join benda2 camni.. penah menang mmg la smngt.. hehe

    ReplyDelete
  7. etuza : semestinya.. hehe :)

    ReplyDelete
  8. thanks visit my blog..follow u here..

    ReplyDelete
  9. selalu dapat hadiah x dulu..)

    ReplyDelete
  10. erk..saya pulak jenis yg agak malas nak menjoinkan diri dalam contest hehehehe

    ReplyDelete
  11. Azee Hana : nak kata bnyk tu xde la.. tp ada la jugak.. alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  12. Teenager Housemaid : rajin2kan la diri.. mane tau leh dpt adiah.. hehe :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...