Sunday, 22 April 2012

Simple Giveaway by Mya Vinnfier

Assalamualaikum semua.. sekali lagi nak join GA.. x kene tag pun.. tgh BW tadi terperasan GA ni kat blog azwarsyuhada ..

ok, ni dia banner GA yg ejulz join kali ni.. hehe. Nak join n nak tau hadiah2 yang bakal dimenangi? klik je banner tu k..


Syarat2 dia?


1.korang kena follow blog Azzarynna dan juga blog Mya Abdullah

2.korang kena buat entry tentang contest ni dan letak banner di atas dalam entry korang..
3. korang kena Like fan Page Story About Mya dan Ini Kisah Hidupku.
4. tag 3 orang...Tarikh tutupnya pada 30 April 2012..


mudah kan? ape lagi jom join.. hehe



Ok.. kali ni ejulz nak tag:




























*Rindu si guLE..






8 comments:

  1. rajin betul kau join segmen2 blog eh..patut ramai fren..

    ReplyDelete
  2. ewah2..rajin ktk bersegmen eyaa..(^_^)

    ReplyDelete
  3. lia fen : tgh xde buat ape2.. join je la.. nak hiburkan hati.. hehe

    ReplyDelete
  4. ~Sweet Honesty~ : tgh boring tok.. hehe

    ReplyDelete
  5. rajin ejulz berGA ..
    gud luck dikk !

    ReplyDelete
  6. Selamat ber GA....semoga berjaya!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...