Thursday, 5 April 2012

Termenung..

Termenung melihat pemandangan tasik dari bilik di pejabat ejulz.. Bukan senang nak dapat bilik view tasik cantik camni.. ramai yang cemburu tau.. hehe.. ada yang view jalan raya je.. view kesesakan lalu lintas.. tapi ejulz bersyukur dapat bilik yang ada view tasik yang cantik.. tau x tasik mines? hehe.. situ laa.. heHe

Melihat gelagat pengunjung2 tasik mines ni.. ada yang main papan luncur air.. best gak tengok.. teringin jugak nak main.. tapi x berani sbb ejulz x reti berenang.. hehe. biasanya mat saleh n minah saleh je main benda tu.. org tempatan jarang ejulz tgk main benda tu.. ada gak yang bawak family, pakwe n makwe naik bas dalam air.. hehe. bas yang jalan di darat dengan 4 roda boleh menjadi bot di tasik.. perghhh.. hehe. teringin nak naik tu dgn si gule.. :)

Melihat tasik dengan air yang tenang membuatkan hati jadi tenang.. tapi dalam masa yang sama, tiba2 teringat tasik di Pustaka, Kuching.. Banyak kenangan di sana wpun dalam masa yang singkat..

*wpun masa ya singkat glak.. kmk ngn ktk penah duduk d cya dlok.. masa ya ari mendung glak.. mcm nak ujan.. tapi ktk mcm suka glak jalan d cya.. kmk pun mbak juak ktk jln2 smbil ambik gambar d cya.. wpun masa ya singkat tp kmk akan ingt kenangn manis ya smpei bila2.. love u..

11 comments:

  1. keje mine keje ape?x pernah sampai mines pon lg,huhuhuh

    ReplyDelete
  2. keje kt mines ke ? mmg cantik tasik situ kan :)

    ReplyDelete
  3. yeke kt mines ada luncur ais tu..dok dkat sja tak tau...hehe

    ReplyDelete
  4. frogos : keje biasa2 je.. g la shopping komplek mines.. abiskan duit.. hehe

    ReplyDelete
  5. fizafantagirO : aah.. mmg cantik.. dkt ngn rumah tun mahathir kan? hehe

    ReplyDelete
  6. [sutera kasih] : aok.. :)

    ReplyDelete
  7. are_lin@yu : bukan luncur ais laa.. ape name yang main luncur kat tasik mines tu? hehe.. dlm air tasik la.. bkn ais.. hehe

    ReplyDelete
  8. untunglaaah opis dekat dengan themines HAHAHA

    ReplyDelete
  9. bunbun : nak ngular g shopping la.. hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...