Tuesday, 8 May 2012

Alhamdulillah..

Alhamdulillah.. ejulz selamat balik kampung jumaat lepas dan kembali semula di sini semalam.. tiada kata yg dpt diungkap selain syukur ke hadratNya setelah org yg disayang kembali di pangkuan.. harap segala kesilapan lalu menguatkan lagi hubungan..


Aku berdoa kepada mu Ya Ilahi..


Kau berkatilah hubungan kami Ya Allah..












*Sayang, kmk harap kesilapan dlok akan ngajar kita erti ksetiaan.. smga hubungan kita diberkati agar kita sama2 nuju ke jalanNya k..


15 comments:

  1. iyaa..ada kali..kenak?? ktk ngga kmk ka?? kenak sik tegoo?? pedih atii.. sob sobb

    ReplyDelete
  2. takut salah org.. hehe.. ari jumaat mun x slh mek..

    ReplyDelete
  3. bgus la..mga bhagia sokmo.hehe

    ReplyDelete
  4. elyna mirsada : tq.. doakan k.. smoga Allah merahmati elyna atas doa baik..

    ReplyDelete
  5. hurmmm let akk guest, ejulz dah rujuk ke dik, well if right, akk doakan yg terbaik dannn akk harap ia kptsan yg terbaik, people always make mistake, but dont make mistake because of u x nak kehilangan dia, smua di tgn ejulz, hope u always happy dik, dan dikkk bunge bkn sekuntum tau, nakkk jgk ckp kannnn :-) ekekek

    ReplyDelete
  6. May Allah bless u always :)

    ReplyDelete
  7. hehe.. ok kak ieda.. ejulz harap dia blajar dari ksilapan.. mgkin ini peluang yg terakhir.. kalo ada jodoh ada la kak.. kalo xde gak, redha je laa.. :)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..moga sentiasa dalam lindunganNya :)

    ReplyDelete
  9. alhamdlulillah dapat melepaskan rindu :)

    semoga dalam keadaan sehat ^_^

    ReplyDelete
  10. are_lin@yu : alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  11. ir yien 9897: alhamdulillah.. tq.. :)

    ReplyDelete
  12. fokus tu penting dalam kehidupan
    alhamdulillah semoga sentiasa dilindunginye :-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...